| asaafostodata a întrebat:

Sunt noua pe aici.Am apelat la voi pentru-ca am foarte mare nevoie de voi.Va rog, cu ce puteti sa ma ajutati. Dar, va rog frumos, nu vorbiti la misto, pentru-ca conteaza foarte mult ceea ce-mi raspunde-ti voi.
Am un mic complex, care ma face sa ma simt foarte prost, dar nu mereu.Am nasul mai mare un pic, si ma deranjeaza enorm. Am impresia ca toti se leaga de el si imi vine sa mor. E mare [4, 5 cm -5 cm], il vad eu mare, il vad si ceilalti. Acest nas oribil ma face urata. Ma simt cea mai urata.
Am avut prieteni pana acum, unii baietii chiar imi spun ca sunt draguta, frumoasa. Dar cand ii aud ma fac sa ma simt prost gandindu-ma ca zic asa la misto. Din aceasta cauza mi-am pierdut aproape definitiv increderea in mine, iar de aceea imi doresc sa ma izolez sa nu mai ies din casa.Sa stau mereu singura. Mi-am pierdut si foarte multi prieteni, numai si numai pentru-ca nu mai sunt eu. M-am schimbat pentru-ca nu ma mai suport.Cum sa-mi castig inapoi prietenii?
Nu stiu ce sa mai fac sa am mai multa incredere in mine.Sa fiu mai puternica. Imi puteti spune voi? va implor!
Va multumesc foarte mult, celor care sunt sinceri si care pierd 5 minute sa-mi dea si mie un sfat.

13 răspunsuri:
| Micheline a răspuns:

Hey, nu te mai gandi asa mult la chestia asta.Sunt multe fete care sunt in aceeasi situatie ca a ta dar nu prea se streseaza.Numai da importanta acestui lucru. Daca ai avut prieteni si ti-au spus ca esti frumoasa, draguta etc.asta inseamna ca nu i-au interesat "problema ta"ci pur si simplu te-au placut pentru ceea ce esti tu.Sunt sigura ca ai foarte multe calitati care le poti scoate in evidenta.Fi mai sigura pe tine cine va vrea sa fie cu tine te va iubi asa cum estiwinking. Si degeaba esti frumos la exterior daca in interior esti"nul". Frumusetzea e trecatoarehappy.
Succes:*

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Hei scumpa mea intelege caci cu totii avem defecte trebuie sa ne acceptam asa cum suntem si sa ne punem in vedere calitatile pe care le avem.Sunt sigura ca ai multe calitati, nu esti singura, trebuie sa ne iubim asa cum suntem:*:*:*
Fiecare persoana are farmecul ei draga mea indiferent cum ar fi. te pup si lasa astea deoparte:*

| paramore a răspuns:

Inteleg ca pentru tine asta e o problema, cu toate ca sunt convinsa ca nu esti asa urata cum spui uwinkingdar sa stii ca exista chirurgia estetica, te poate ajuta sa iti castigi increderea in tine, altfel nu stiu cum te-as putea ajuta...

| Angiutssa a răspuns:

Buna! Uite.toti au spus ca aspectul fizic nu e chiar atat de important si au dreptate.Si eu am nasul marelaughingInainte ma complexa si pe mine chestia asta, dar m-am obisnuit cu ideea, oricum deocamdata nu am ce sa-i fac, deci de ce sa ma stresez? Daca eu ma simt bine in pielea mea ce conteaza atat parerile altora?
Problema mea este ca dupa ce am uitat de nasul meu mare, am observat ca fruntea mea este imensa.Bine,stiam asta, dar am inceput sa ma concentrez mai mult pe cat de groaznica e.
Totusi, intr-o zi, sesizat ca proportia nu e chiar aiurea.Adica nasul meu mare se potriveste binisor cu fruntea mea mare.
Trecand peste povestioara mea, ai incredere in tine si mergi tot timpul cu capul sushappyAsa vei redeveni fata sociabila pe care ai tinut-o inchisa in tine pana acum.
Imbratisarihappy

| Yarinn a răspuns:

Hey! Multe persoane au diferite defecte, dar trebuie sa stii cum sa le ascunzi, punanandu-ti in valoare calitatile. Prietena mea cea mai buna are aceeasi problema ca si tine si, la fel ca tine, a inceput sa se simta complexata din cauza persoanelor din jur care se tot legau de asta. Cu timpul a invatat ca are multe alte calitati pe care si le poate valorifica, iar nasul nu e asa o mare problema. A invatat sa se machieze cu 1-2 nuante mai inchise pe nas, iar asta da impresia de micsorare, daca stii sa aplici cum trebuie. Gandeste-te la partile tale frumoase; de exemplu, daca ai ochii frumosi, pune-i in evidenta cu un machiaj delicat (gasesti tot felul de site-uri care te indruma pas cu pas).
Si nu cred ca persoanele care ti-au zis ca esti draguta ti-au zis asta la misto. Daca ar fi vrut sa-ti faca rau, ti-ar fi zis adevarul in fata. Nu te mai gandi la defecte, ci la calitatile pe care le ai!
Fii mai sigura pe tine si nu lasa pe altii sa te doboare! :*

| Fuck Googăl. Ask me! a răspuns:

Heeii! Si eu am nasul mare. Si ce? Nimeni nu e urat! Fiecare om e frumos in felul lui. Frumusetea depinde de ochii care privesc. Poate tie ti se pare ca ai nasul mare, iar altor persoane nu li se pare asta. Ce conteaza nasul si fizicul? Daca tu ai un suflet mare, esti inteligenta, sociabila nici nu vor avea timp alte persoane sa se uite la nasul tau. Fiecare are nasul lui. Gandeste-te dk ai fi avut nasul ffffoarte mic. Ce mai ziceai. Oricum noi, oamenii, niciodata nu suntem multumiti. Nu-ti mai face griji. Explica-le prietenilor tai ce s-a intamplat in acel moment de nebunie in care tu ai renuntat la ei. Acel moment care v-a pus la incercare sa zic asa si care te-a facut sa te izolezi. In acest moment vei vedea ce prieteni vor intelege ce s-a intamplat cu tine. Cei care iti sunt prieteni pe bune vor intelege si o veti lua de la capat. Lasa nasul la o parte, nu te mai gandi la el. Eu sunt si grasa, si ce? Nu-mi pasa. Imi traiesc viata asa cum stiu si cum pot.
Hai, traieste-ti viata pentru a nu regreta ceva mai tarziu.

Pup. Ai grija de tineee! :*:*:*

| sensibilosu a răspuns:

Eu sunt baiat...si parerea mea este urmatoarea:daca prieten te parseste din cauza unor defecte fizice... acela nu e prieten adevarat

| alice_5598 a răspuns:

Stiu cum e.Si eu am aceeasi problema ca si tine. Dar am invatat ca nu conteaza atat de mult aspectul fizic.Si sigur si tu ai niste buze frumoase de care esti mandra sau niste ochi foarte frumosi.sau ceva.orice.care sa te faca sa te simti frumoasa.concentreaza-te pe ceea ce iti place la tine.si nu pe defecte.Trebuie sa fie ceva.orice.si gandeste-te ca cine te place te place asa cum esti.Aa.si nu neaparat ceilalti vad ceea ce vezi si tu.Este mult mai important sa ai un suflet frumos.Ai incredere in tine si nu te mai indeparta de prieteni.Adevaratii prieteni nu se uita la cum arati ci la ceea ce esti tu.Succes si sa stii ca nu esti singura care trece prin asa ceva.>big grin

| greenapple a răspuns:

Nu te izola.Ai toata viata inainte.Fiecare e frumos prin felul lui de a fi.Si daca au spus unii baieti ca esti frumoasa de ce sa ii contrazici? Din acest motiv suntem diferiti, pentru ca suntem deosebiti daca suntem diferiti. Daca prietenii tai nu au observat acest lucru inseamna ca ei tin la tine cu adevarat.Recupereaza-i si traiesteti viata.Vei vedea ca a fost o pierdere de timp sa fii complexata.Stiu ca oamenii sunt rautaciosi, dar stii si tu ca cine rade la urma rade mai bine!

| adriana97_5200 a răspuns:

Askulta...stii eu m-am schimbat anul acesta adica la 1septembrie in alt liceu.aici imi era foarte greu eu nu-s cam draguta.eu stiam de asta asa ca am vrut sa-mi recapat stima fata de mine a celorlalti cu invatatura am esit la finele anului
numai cu 9 si 10 (sunt din Moldova)si asa ei ma stimau.insa numai ce am venit de la tabara si acolo era si kolegi de ai mei. un baiat din alt detasament nici nu stiutiu cine este m-a placut dar kolegii mei iau spus ca eu is asa si asa cas cirnita cas ciucita. unul a spus ca eu sunt paroasa.pe la picioare. dar stii si tu ca esti fata nu iti este placut cind cineva iti spune asa fel de chestii mai ales un baiat. dar eu n-am atras atentie finndca la 1 septembrie va alerga la mine sa-i dau de kopiat evaluarile si sa-l ajut sa ia o nota mai putin decit merita. Kozul meu este invatatura.cu asta eu ii kistig.

| Nata_9789 a răspuns:

Eh, nu te complexa scumpo pentru o chestie atit de simpla, apreciazate singura mai intii pe tine, pentru ca sa te poata aprecia cei din jur. prietenii, prietenul. daca o sa te iubeasca o sa accepte acest lucru si cu timpul o sa fie de neobservat. Curaj si capul sus!

| cute a răspuns:

Ce sa zic.multi avem diferite defecte. dar asta nu inseamna sa ne izolam de lume.si eu am defecte si nici mie nu imi plac.stiu ca oamenii sunt rai.si rad pe strada. dar crede-ma ca aia sunt prea mandri de ei.nici eu nu suport.mai ales cand o persoana e singura pe strada.si altii vin in grup si incep sa se uite si sa rada.de orice chestie mica.ca ai parul in sus.ca esti urata.si alte chestii. da nu stiu ce sa zic incearca sa fimai altfel sa iti recapti increderea in tine.si poate totul o sa die ca. te-am pupat daca vrei sa ne mai cun. id. lexa. lexutza.happy

| Dolofănica a răspuns:

Sunt foarte sincera. Eu, ciar de nu am fața ta, s-au aspectel fizic, cred ca esti foarte frumoasă. Să fi încrezatoare, da?