Mereu vii tu si ma subestimezi
Poate nici tu nu ai 1.90 dar pentru media de inaltime a Romaniei 1.77 este inalt...
Media inseamna a fi inalt?
Media de inaltime este 1.74 in Romania, deci asta inseamna ca sunt peste aceasta medie.Da tu domnule ce inaltime ai? Ca te dai prea perfect si prea frumos! Mereu vii si ma subestimezi! Asta faci tu mereu! Te rog frumos sa nu mai raspunzi la nicio intrebarea a mea! Aici este TPU! Toti pentru unul si unul pentru toti! Aici nu vii si subestimezi oamenii cum vrei tu, pentru ca tu te consideri cel mai tare!
Ca și cum ai întreba dacă e un avantaj ca ai toate membrele. Da poate sa fie fata de unul care nu are o mana sau un picior dar la înălțime ce avantaj sa fie. Dacă te îndrăgostești de una de 1.45 bună rău și frumoasa 1.77 ai tai vor fi un dezavantaj.
De ce?
Pai arata caraghios un cuplu unde diferența de înălțime depășește 20 de cm, și iar e caraghios ca fata sa fie cu cel puțin 5 cm mai înaltă ca băiatul.
La 1.77 nu ești înalt...
Aia 3 cm peste medie nu fac aproape nicio diferență
Asta e parerea ta, depinde ce inaltime ai
Da, depinde si ce inaltime am dar totusi degeaba e inalt daca e urat, are 2 neuroni si habar nu are sa se comporte cu o fata.
Ok Eu te am intrebat daca e un avantaj sau nu. Nu te am intrebat daca e prost, daca e destept...
Aa, deci nu ai inteles raspunsul meu, sa iti spun mai simplu atunci: NU este un avantaj!
Foarte bine! Zii direct.
La 1.77 nu ești chiar așa înalt să știi...dar fetelor oricum le plac băieții înalți. Dar ăsta nu e un lucru chiar așa important.
Bine, dar nici mic nu sunt! Eu te am intrebat daca e un avantaj nu daca consideri ca aceasta inaltime este mare. Majoritatea fetelor sunt sub 1.75 si rar au peste 1.80...
Nu conteaza inaltimea, conteaza comportamentului si ca fii alaturi de ea.
Nu conteaza doar intaltimea, ci si comportamentul, aspectul tau fizic si cunostintele