| hatzul a întrebat:

Bună ziua, TPU! Am nevoie și eu de niște sfaturi, sunt epuizat de idei.
Iubita mea nu mai are cele două prietene si plânge aproape zilnic ca este izolata și nu are cu cine comunica, ba chiar consideră ca este anxioasa. Ideea este ca prietenele ei s-au depărtat de ea din lipsa de timp, nu prea mai aveau timp să iasă atât de des. Mă acuza pe mine ca am sufocat-o, pentru ca in timpul rămas, ea muncind sch 1/2, în loc să ne vedem, voia să petreacă timp cu ele, ținând cont ca nu ne vedeam și două zile dacă era sch 2. La un moment dat, ținând cont ca una din ele a vrut să ne despartă din gelozia pentru prietenia lor, ajunsesem să fiu reticient când ieșea cu ele, fapt care a dus la discuții între noi pe tema asta și uneori nu mai ieșea cu ele doar ca să evite treaba asta, probabil, pe lângă lipsa de timp petrecut între ele și asta și-a pus amprenta în a le depărta pe ele, de ea.
Nu știu cum să mai dreg situația. Ce aș putea face? I-am dat și soluția să se reimprieteneasca cu ele, dar fiecare dintre ele au anturaje diferite și îmi spune ca nu va fi niciodată ca înainte.

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Banuiesc ca sunteti adulti, odata ce spui ca ea lucreazaa...dar are comporatmnet de fetita imatura, daca a ajuns sa regrete doua prietene care nici macar nu-i erau prietene, daca au parasit-o imediat cum a devenit mai ocupata.

Ma rog, sa-ti comunice ce vrea, se pare ca nici ea nu stie ce vrea. Ba te vrea pe tine si cand este cu tine isi vrea prietenele, aici nu vad iubire si drgaoste pentru tien atat de mare, incat sa nu poata respira fara tine, daca ea ofteaza de fapt dupa prietenele ei de joaca.

Da-i pace si cauta-ti alta, de data asta una mai matura in gandire si care sa aiba sentimente clare si reale pentru tine. Nu-ti mai pierde timpul inutil cu o femeie care nici ea nu stie ce vrea si nici nu te iubeste.

| dullcat a răspuns:

Cati ani aveti voi? O relatie ar trebui sa fie destul de solida, nu sa fie afectata de astfel de episoade dramatice.