Pai ar trebui sa le ceri scuze si sai mai aculti, sai mai ajuti etc. etc.
Funda?
Asa sunt parintii in clasa a opta. Eu-s a noua si stiu cum a fost.
Se panicheaza mai mult pentru admitere decat copiii lor. Au emotii si au impresia ca orice e un capat de tara. Pe mine ma mai certau si inainte, asa ca n-a fost chiar un soc, dar anul ala m-au certat mai des, legat tot de calculator mai ales.
La orice nota ceva mai mica ziceau ca stau prea mult pe mess, facebook etc. Dar aveam si eu nevoie de relaxare la cat invatam. Si pana la urma si mama si-a dat seama ca exagera si o mai dregea.Eu am muncit foarte foarte mult anul trecut cu pregatirea si cu mediile sa le am mari si nu regret. Am ajuns unde am vrut eu la liceu. Si pe parinti i-am inteles dar si ei pe mine ( si eu eram stresata si ma si incurajau mereu). Vorbeste cu mama ta ca esti foarte stresata si ca nu-ti face bine daca nu te incurajeaza in loc sa te certe. Altfel iti pierzi increderea in tine.
Incearca sa te concentrezi mai mult pe scoala dar sa iti mai ramana timp si pentru net... arata-le parintilor tai ca te descuri foarte bine!
Mi se pare urat gestul profesoarei tale, mai ales ca s-a intamplat doar o data, nu e ceva constant. Acum parintii tai cu siguranta au inteles altceva si anume ca nu mai acorzi deloc atentie matematicii.