Eu iti zic ca pentru o viata sanatoasa trebuie ca TU sa te accepti pe tine mai intai. La mine nu a fost vorba de asta, adica pentru mine e natural, fara retinere ca imi plac (unii) barbati sau ca ii vad ca mai mult decat prieteni. In orice caz, daca te ajuta cu ceva si eu am trecut prin acea perioada in care ma intrebam daca viata mai merita traita si cautam metode de sinucidere... Partea cea mai grea nu este ca esti gay ci decizia pe care trebuie sa o iei... si anumte. cui ii spui, si este si mai greu sa spui cuiva in care ai foarte mare incredere si esti dezamagit. E foarte usor ca cineva care are o problema cu o prietena sau un prieten si e vorba de heterosexuali sa isi verse problemele lor cu gandul ca alte persoane ii vor sprijini, ajuta. E cu totul altceva cand un gay o face, desi in afara de orientarea sexuala nu e nicio diferenta.
Esti pe cont propriu aici,... sau ma rog in mare parte pe cont propriu pentru ca la noi nu exista grupuri de suport LGBT. La noi nici macar discutii serioare pe avort, metode contraceptive nu se discuta asa de mult pe cat ar trebui. Exusta asociatia ACCEPT unde poti gasi consiliere psihologica. Eu unul nu am fost desi ma batea gandul.
La mine a trecut naivitatea ca pot avea prieteni cu care pot fi eu insumi, In parte pentru ca s-a intamplat sa nu dau peste astfel de persoane si atunci cand am dat am fost dezamagit asa ca tin pentru mine, iar cand voi pleca din tara pot sa fiu eu insumi fara probleme.
Daca esti gay sau bi sau ma rog orice altceva decat barbat credincios heterosexual poate fi un stres inutl asupra ta care iti afecteaza si relatiile cu alte persoane pana mori. Sunt oameni in lumea asta care te accepta asa cum esti tu.Sigur nu toti, ca si in afara mai dai peste cretini dar nu la fel de mult ca aici.
Ti-as zice sa gasesti persoane cu care sa poti vorbi dar sincer nu vreau sa iti dau sperante false... sau poate gasesti pe cineva care te asculta iar in cazul asta iti urez noroc.
O solutie pentru a verifica ipoteza ta:cauta un film xxx in care o femeie "se joaca cu ea" si vezi daca ai o erectie.
In primul rand trebuie sa te convingi ca esti asa.cum o faci? incerci sa fii cu o fata si daca iti displace total e posibil sa fii gay.
nu toata lume accepta relatiile gay in ziua de azi mai ales la noi in tara unde mintile oamenilor sunt putin obosite.nu zic ca in alte tari sunt ridicati in slavi dar cel putin in cele in care casatoriile sunt acceptate si ei sunt priviti ca niste oameni normali.eu zic sa nu te grabesti, poate e doar o faza.incearca fetele, convinge-te ca nu iti plac.cum le spui parintilor? pur si simplu! pot fi socati la inceput, pot spune ca nu te accepta dar pe parcurs vor intelege. oricum eu zic sa incerci sa iti scoti gandul asta din cap si sa te axezi pe fete, e mai bine pentru tine.
Dar ce te intereseaza de lume? pune la spate vorba lor..ca lumii nimic nu-i place si mereu gaseste ceva care ' sa vorbeasca pe la colturi ' ..cat despre problema ta ..nu stiu ce sa-ti zic..mergi la un psiholog. discuta cu cineva care te poate ajuta cu adevarat incearca sa-ti faci o iubita sa vezi poate te atrage. poate e o ratacire de moment faza ca ai fi gay..si daca esti, atunci sa fii sanatos..fiecare cu gusturile si orientarile lui succes
Societatea oricum va spune tâmpenii, chiar dacă tu ești sau nu gay.
În primul rând, acesta ești tu. Acceptă-te aşa cum eşti! Toţi avem nişte preferinţe, toţi avem ceva ce ne place nespus de mult; în plus nu vei găsi doi oameni identici niciodată, pentru că fiecare persoană are gusturi diferite.
A fi gay nu este un lucru rău.
Am şi eu un coleg de clasă, gay, e foarte de treabă, însă majoritatea colegilor îi adresează cuvinte jignitoare şi cu toate astea el nu spune nimic.
Mi-a spus o prietenă că a te sinucide este dovadă de lașitate. Iar a fi laş, nu este o opțiune.
Cum să le spui părinților? Nu le spune tu, vor afla singuri.
Mergi la un psiholog şi spune-i. Te poate ajuta să-ţi dai seama dacă eşti cu adevărat, şi dacă se întâmplă asta, te va ajuta să te accepţi aşa cum eşti tu.
Amice, treci printr-o perioada in care te tenteaza experimentarea de noi lucruri. In opinia mea cat se poate de obiectiva te sfatuiesc sa incerci sexul cu o femeie/fata si pe urma te decizi singur carei "tabere" aparti.