Poate e ceva temporar, datorita iritarii zonei din cauza frecatului pe sa, sau ai stat pe ceva rece dupa ce ai fost un pic incins.Nu e vorba de hemoroizi. Spala bine zona, si stai cu fundul in apa-un lighean-cat de calda rezisti.Se va trage dupa cateva asemenea bai fierbinti.
Multumesc. deseara la 18 ma bag in vana si stau bine in apa calda e numa de la bicicleta. nu cred ca hemoroizi. e asa umflat ca o bila mica. cam cat o capsula de agocalmin nu am gasit alt exemplu!
Asta cred ca e. mai ma doare unpic de tot e temporat ... nu am mers 6 luni pe bitza si acum dintr-o data am mers foarte mult!
Probabil hemoroizi de la mersul pe bicicleta, staul pe scaun cu zilele la scoala...mergi la medic.
Da am mers foarte mult pe bicicleta ieri poate fi de la aia? daca sunt hemoroizi e grav? am doar 17 ani!
Nu e grav, dar trebuie sa mergi neaparat la medic ca sa nu se ajunga la operatii complicate.E o zona sensibila si se poate infecta usor.O sa-ti dea un unguent si ceva medicamente.
Schimba si saua de bicicleta, iar mersul pe jos cica ajuta.
Eu mi-am facut o bicicleta am "reconditionato" recent . iar 6 luni am mers pe jos si acum de 3 saptamani de cand am bicicleta numa cu ea ieri am mers si pe pietre si acum au saua numa de aia ce stai numa cu o buca pe ele
Eu mai fac si cheme cu bicicleta si cred ca de la aia e am pus frana pe fata si prinde calumea si s-a ridicat spatele iar cand i-am dat drumu am fost pe sit si am dat tare. adica cand a picat iar roata pe sosea!
Mersii. Trebuie sa imi iau. daca tot am facut bicleta. pot lua i o saua noua :P https://www.facebook.com/......media/set/ asta e bitza mea :P