Da-i pace ca nu sunteti compatibili, daca prietena ta plange dupa prietenele ei alcoolice, cu care se ducea prin cluburi sa se distreze.
De fapt ea tanjeste dupa viata de burlacita, cand fcaea ce voia, cu cine voia si bea cat voia, dupa asta plange ea.
Chiar nu ai nevoie in viata ta de o asemenea persoana imatura, care nu te iubeste cat afirma, odata ce sufera dupa prietenele ei de distractie si destrabalare, in loc sa gaseasca bucurie si fericirea in relatia cu tine.
Da, exact după asta tânjește, și problema e ca mă distruge psihic acum, un fel de repercusiuni la tot ceea ce i-am făcut eu rău, ei. A ajuns până și la glume, sper să fie, cu moartea. Îmi repeta ca mai bine nu m-ar fi cunoscut și multe alte cuvinte jignitoare de 3 săptămâni, stări de bipolaritate zilnice. Nu mai pot, nu mai știu ce să fac și cum să dreg situația să fie bine.
Reda-i libertatea, sa plece la prietenele dupa care tanjeste, ca oricum nu este o persoana pe care sa o pastrezi, ca nu-ti va fi niciodata o sotie iubitoare si de suflet.
Ea vrea distractie, vrea barbati, vrea adrenalina in viata ei, ca s-a plafonat si acum iese la iveala cealalta latura a ei, cea urata, bipolara, ori tu nu ii poti oferii ce vrea ea.
Reda-i libertatea asteia si cauta-ti o fata matura, mai inteligenta si mai iubitoare decat asta.
Da. Nu-i pot oferi ceea ce ea isi doreste, mai ales cand imi tot arata, saptamana de saptamana, cum una si alta pleaca sa se plimbe nu stiu unde si noi de ce nu mergem, in conditiile in care mergem, dar nu pot weekend de weekend ca nu ma ajuta bugetul. Vrea sa se distreze, asta mi-a spus clar, nu-i place monotonia si rutina, vrea prieteni cu care sa iesim, si nu am o problema cu asta, am o problema ca prietenii cu care ea coincide, adica s-a vazut mai sus despre ce e vorba, nu coincide cu stilul meu de prieteni si nu reusim sa ajungem la un numitor comun. Revelionul nu-l avem cu cine-l face si chestia asta o afecteaza la culmea, Pe de o parte o inteleg, dar nu-mi place ca se limiteaza strict la anturaje proaste.
,,A ajuns până și la glume, sper să fie, cu moartea. Îmi repeta ca mai bine nu m-ar fi cunoscut și multe alte cuvinte jignitoare de 3 săptămâni, stări de bipolaritate zilnice. ''
Atunci va vedeti fiecare de drum si asta e? Consider ca e imatur sa dea vina numai pe tine pentru toata treaba.Fiecare ati contribuit si ati ajuns amandoi in acest punct.Mie nu mi se pare deloc o tragedie sa stii de revelion acasa.E doar un alt an care trece. Probabil si tu gandesti la fel, insa e clar ca ea are alte asteptari din ce ai mai completat mai sus.
Daca nu sunteti pe aceeasi linie e grav, mai ales cand ea aspira la un stil de viata nepotrivit pentru situatia voastra financiara.Sa te compari cu x si y pe care ii vezi pe social media plecand peste tot e cat se poate de otravitor pentru minte si suflet.
De aceea iti spun clar: reda-i libertatea ca nu-i fericita cu tine si gata, s-a terminat dragostea ei pentru tine.
Asta este deja agonie la ea si-ti va face zile fripte fiindca ea isi vrea libertatea, distractia si prietenele inapoi, probabil ca si alt barbat, ca deja s-a saturat de tine.
Buna.Observ ca revii cu aceeasi intrebare, desi anterior nu mi-ai raspuns cati ani aveti.
Incurajeaz-o sa mearga la psiholog si ia in calcul sa platesti daca tot esti atat de consumat de vina.Nu prea inteleg cum ai indepartat tu prietenele.Te-ai tinut mereu dupa iubita cand iesea cu ele sau ce s-a intamplat de fapt?
Fiecare e liber sa aiba propria viata, adica propriul cerc social, propriile pasiuni etc. chiar daca se afla intr-o relatie.
De la o anumita varsta e un pic mai greu sa iti faci prieteni noi. Daca iubita ta e asa de vesela si de sociabila pe cat spui, nu ar trebui sa ramana izolata.Alt adevar general valabil e ca prietenii oricum vin si pleaca in majoritatea cazurilor.
,, nu se mai poate integra cu fostele ei prietene, deoarece nu mai poate rade sau face o gluma. Nu o pot lasa acum, dar asta as vrea, stiind ca-i fac rau'' Deci tu te gandesti sa o parasesti sau? Prietenia adevarata inseamna mult mai mult decat hilizeala.
Voi sunteti adolescenti si locuiti impreuna? Vad ca ai postat la categoria adolescenti.Sau tu esti adultul aici si ea minora?
Daca prietenele erau asa o influenta proasta, e mai sanatos pe termen lung daca acestea nu mai exista in peisaj.But then again, asta e varianta ta, nu am de unde sti daca ea ar spune la fel, aceeasi varianta.
Da, avem probleme în ceea ce privește distracția fiecăruia. E greu să găsesc echilibrul pentru ca s-a închis mult în ea și nu mai găsesc un punct de mijloc pe acest subiect. Tot trage la ele, a ieșit cu ele, dar tot spune ca nu mai e ce era înainte. Sunt epuizat de idei.
Nu mai poti face mare lucru pentru a fi impreuna, dar poti incerca sa faci un ultim lucru bun, macar pentru ea. Trebuie sa te desparti de ea pentru ca e clar. Nu va potriviti la caracter. Dar mai intai discuta asta cu ea si indeamn-o sa reia prietenia cu prietenele ei. Daca ele au plecat de langa ea, doar ca sa scape de prezenta ta, atunci sigur o vor accepta inapoi. Intelege ca egoismul tau distruge oameni, chiar si pe tine. Iti recomand dupa aceea sa lucrezi la persoana ta pentru a schimba acest mod toxic de gandire. Mult noroc.
Update: Abia acum am citit si restul povestii despre ea, si cel mai bine e sa o lasi sa se intoarca la vechea ei viata. Desparte-te de ea si cauta pe altcineva. Din ce am citit si dedus doar din prima ta intrebare am crezut ca tu esti problema. Dar citind mai departe, e clar ca problema e la amandoi. A ei ca are un stil de viata dezordonat, si a ta ca te-ai cuplat cu cineva care nu are nici un lucru in comun cu tine.
Am luat in calcul si aceasta ipoteza, dar ma rupe pe dinauntru, stiind ca la aceasta solutie mi-a raspuns ca s-a departat de anturajul ei si daca dispar eu, nu mai are pe nimeni si ca sunt toxic pentru acest lucru, nu neg neaparat. Sa nu mai zic ca face si glume cu moartea si mai ales spune ca nu mai poate fi ca inainte, atat ea, cat si cu prietenele ei, ca nu mai rade sau face glume, ca una din ele are deja alt anturaj si nu-i convine ca acolo majoritatea se drogheaza. De asta am ajuns in acest punct, in care am sa-mi spun problema pe TPU. M-am gandit sa apelez si la un psiholog pentru ea, sa o ajut sa iasa din bula asta neagra, dar nu vrea sa auda de asa ceva. Deci, intr-un final, am ramas fara solutii. Multumesc oricum pentru interventie.