| PyScHoTeLRoOz a întrebat:

Buna ziua TPU! am venit cu o noua intrebare
Am citit un articol pe net si spune ca sfarsitul lumii va fi pe 23 august adica luna aceastahappy....prezisa de Rasputin.Nu stiu ce sa cred..va spun sincer imi e cam frica ..nu stiu cde ce dar..imi este frica.
Voi ce credeti? Fara glume proaste...

8 răspunsuri:
| Belllla a răspuns:

Nu te mai ambala atat pentru o prostie citita de pe un site. Sfarsitul lumii nu va fi niciodata anuntat, ci ne va lua pe nepregatite. Daca vezi o data cu ''23 august'', nu va veni nicidecum. Stai linistita.

O zi placuta! :*

| AmaliaAmi a răspuns:

Asa au zis ei si in 2012.Imi facusem atunci niste griji...Dar nu mai baga lucruri din astea in seama.Nimeni nu stie cand va veni exact.Keep Calmhappy

| GaBrIeLa1994 a răspuns:

Nu te lua dupa astfel de preziceri, nimeni nu stie cand va fi, vom fi luati pe nepregatite, pana atunci traieste-ti viata linistita si nu te mai gandi acolo happy

| Dragonfly6 a răspuns:

*facepalm*
Nu va inteleg, ma, de ce va tot luati dupa site-uri de toate felurile? Asa pot sa scriu si eu ca in apropiere de Noua Zeelanda va avea loc un cutremur si o sa fiu vedeta ca am "prezis" viitorul.
Revenind la intrebare, ce sa cred? Ca sunt doar prostii peste tot.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai de crezare eu sunt, daca iti scriu acum ca ieri a fost vineri ma crezi? Celor care posteaza asa ceva nu le doresc decat multa sanatate si 3 luni diaree si sa fie de capul lor

| SuneteDeChitara a răspuns:

Stai calma. Ce scrie pe net sunt doar aiureli. Nimeni nu stie sigur cand o sa vina.

| IrinaAndreea a răspuns:

"Sfarsitul" vine pe rand, pentru fiecare in parte si nimeni nu stie cate zile i-au mai ramas. Daca va fi vreodata o calamitate naturala de proportii, la fel nu putem sti cand anume.

| WW2Fan a răspuns:

Poti sa stai calma daca era sa fie era deja dezastru in acest moment si in plus la stiri s-ar fi vorbit doar de apocalipsa si ce o sa se intample.