Nu te mai ambala atat pentru o prostie citita de pe un site. Sfarsitul lumii nu va fi niciodata anuntat, ci ne va lua pe nepregatite. Daca vezi o data cu ''23 august'', nu va veni nicidecum. Stai linistita.
O zi placuta! :*
Asa au zis ei si in 2012.Imi facusem atunci niste griji...Dar nu mai baga lucruri din astea in seama.Nimeni nu stie cand va veni exact.Keep Calm
Nu te lua dupa astfel de preziceri, nimeni nu stie cand va fi, vom fi luati pe nepregatite, pana atunci traieste-ti viata linistita si nu te mai gandi acolo
*facepalm*
Nu va inteleg, ma, de ce va tot luati dupa site-uri de toate felurile? Asa pot sa scriu si eu ca in apropiere de Noua Zeelanda va avea loc un cutremur si o sa fiu vedeta ca am "prezis" viitorul.
Revenind la intrebare, ce sa cred? Ca sunt doar prostii peste tot.
Stai calma. Ce scrie pe net sunt doar aiureli. Nimeni nu stie sigur cand o sa vina.
"Sfarsitul" vine pe rand, pentru fiecare in parte si nimeni nu stie cate zile i-au mai ramas. Daca va fi vreodata o calamitate naturala de proportii, la fel nu putem sti cand anume.
Poti sa stai calma daca era sa fie era deja dezastru in acest moment si in plus la stiri s-ar fi vorbit doar de apocalipsa si ce o sa se intample.
andreeaaa1 întreabă:
Cory_1336 întreabă:
ale0409 întreabă: