| CelmaisecCopil a întrebat:

Buna ziua TPU Azi am fost la un interviu și m-am cam blbit misa mai întâmplat ăsta când vorbesc în public plus cad vorbesc cu persoane necunoscute nu prea îmi găsesc cuvintele potrivite Este normal? Știe cineva cum pot sa scap de aceste emoții le pot numi?

4 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Poti sta linistit, nu tin cont la interviu de faptul ca te-ai balbait, cei de la HR responsabili cu interviurile vad zilnic asta, de inconfortul de a vorbi scapi ei bine, comunicand mai des, poate ti-e usor sa comunici cu persoanele pe care le cunosti dar mai greu cu strainii, se diminueaza in timp cand realizezi ca ai in fata oameni la fel ca fiecare din noi, imperfecti, fiecare cu insecuritatile lui, nu ridica pe nimeni in mintea ta mai presus de tine, gandeste-te ca sunteti la acelasi nivel cand comunicati, vorbeste relaxat si scoate-ti din minte faptul ca trebuie sa etalezi o imagine anume, iti pierzi calmul cand pui presiune pe tine inutil.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu-i normal, fiindca nu prezinti incredere, ori pare nu stii si atunci minti.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sa ai emotii? Da, pentru unii oameni e normal. Tine de personalitatea fiecaruia.

| StoicAnalysis a răspuns:

Se numeste anxietate sociala. Apare tocmai din lipsa socializarii. Daca in mod voluntar, nu poti sa rezolvi problema, viziteaza un psihoterapeut priceput. O sa-ti explice el despre deformarile cognitive, si despre cum sa iesi pas cu pas din anumite stari neplacute in mod logic si natural.