| deyutza135 a întrebat:

Buna ziua TPU.Azi am iesit afara cu niste prieteni. Ne-am plimbat noi si dupa aia ne-am dus intr-un parc aproape de casa mea. (spre norocul nostru) ne dadeam in leagane si mai erau niste baieti de a patra a cincea a sasea si a opta. Ei incep sa il injure pe un coleg (eram 3 fete si un baiat).El ii injura dar in soapta. Dupa aia sar la bataie. Eu fiind cea mai mare am zis sa plecam. Colega mea avea chef sa le faca o farsa. Eu cu cealalta fata nu eram de acord asa aca am ramas in spate. Deodata turma de copi de a patra dupa noi. Noi doua in spate am fugit spre casa mea si colega cu farsa si baiatul au luat-o spre strada principala.Pana la urma ne-am intalnit in fata blocului meu.Acolo ghici cine aiuriti aia. Mama sa luat de ei de la geam si unul (care parea a fi seful grupului)ii zice "bre" si m-am enervat. Cum sa-i zica asa ceva mamei mele.Eu aveam in bat lung si cam tepos in mana asa fara sa stau pe ganduri in arunc in el se alege cu niste zgarieturi (din una curgea si un pic de sange. Dupa acea ei pleaca. Una din colege il aduce pe fratele sau dar ei toti au disparut. Ma intreb cum au avut curajul sa se ia la bataie si unii de a cincea adica eu in locul lor muream de frica daca enervam pe cineva de a sasea. Din curiozitate ce parere aveti despre aceast fapt?

1 răspuns:
| DjAbstraktw a răspuns:

Eu creed sa nu te bagi in chestii din astea daca nu protectie de la o gasca puternica.
De exenplu cand vin tigani sau destia la mine si se dau smecheri si cheti chem tigani din dalas cei mai tari de la mine si imi sund datori ca am reusit sa-i bag la box si cu ei ciuruit tot ce prind.
Asa ca ai grija cu cine te iei la "CUTITE"