Uau ce oameni sunt pe Pamantul asta (si tu si ea). Daca eram in locul tau ii dadeam eject din prima secunda si nu mai vorbeam cu ea niciodata. Nu inteleg de ce o tolerezi cand ea ori e invidioasa pe tine ori e nebuna. Un om normal nu are toane din astea. Iti recomand sa rupi relatia cu ea, sa nu mai vorbiti niciodata si o sa vezi ca vei fi mai fericita. Inca un lucru, blocheaz-o pe Facebook, schimba-ti parolele si blocheaza-i numarul de telefon (sunt aplicatii care iti dau voie sa blochezi numere de telefon). Daca nu gasesti tu zi-mi ca iti dau eu cateva.
In primul rand te felicit si te admir pentru rabdarea de a fi prietena a unui astfel de "vampir energetic".
Eu cred ca tu deja ai ajuns la concluzia potrivita.
Prietenului comun explica-i ca in povestea asta tu esti victima si ca nu mai poti accepta sa suporti consecintele faptelor altcuiva.
Mai incearca inca o data sa discuti totul pe sleau cu asa-zisa prietena si arata-i concret, cu exemple, cat rau ti-a facut. Si mai intreab-o daca a ea mai stie pe cinevat care sa-i fi suportat toate toanele, cum ai facut tu.
O alta posibilitate ar fi sa raresti atat de mult intalnirile si conversatiile cu ea, incat o destramare a prieteniei sa vina de la sine. Va fi f. greu la inceput, caci ea e insistenta si yu ai prea mult bun-simt. Insa odata ce vei reusi, va fi mai usor sa continui. Fi rece, distanta, mai spune-i ca parintii tai au inceput sa te tina mai din scurt. Mai gasesti tu pretexte.
Elibereaza-te, ca ai suportat destul! Meriti mult mai mult de-atat!