Am crezut ca numai mie mi se intampla asta. Am patit-o si eu si de atunci nu-mi mai trebuie crema depilatoare. Nu vreau sa te sperii dar mi-au ramas cicatricii.
Uite cum am facut eu: mi-am facut un ceai de musetel, iar dupa ce s-a racit si a ajuns la temperatura corpului, cu ajutorul unei bucatele de vata mi-am pus pe rani, neatingandu-le, doar ceaiul. Dupa ce mi s-au mai calmat durerile(crede-ma ca plangeam de ce tare ma durea!) m-am dat cu crema Doina(prin atingere cu o bucata de vata cu crema a pielii) pentru ca cu alte creme ma ustura foarte tare. Durerile si usturimea au disparut dupa 4 zile (eu am pielea foarte sensibila). Sa speram ca la tine va trece mai repede. Seara imi puneam batistute (pe care le stropeam cu ceai de musetel) peste rani si le legam pe picioare ca sa nu le ating in timpul somnului. Va trece dar va trebui sa ai rabdare.
Sper ca sfatul meu sa-ti fie defolos!
Sa ai o seara cat se poate de placuta!
Incearca o tinctura de propolis.Inainte sa te faci cu crema depilatoare trebuia sa faci testulvde alergie. Poate esti alergica la vreun ingredient din crema.
misauratcuviata întreabă: