Salut! Eu unul cred ca nu le pasa cu adevarat de tine...iti sunt oarecum indiferenti in ceea ce priveste acest capitol. Intr-adevar, probabil ca esti o companie placuta dar nu una necesara, daca intelegi ce vreau sa spun.
Mie mi se pare nepotrivit sa te autoinviti mereu cand ei ies pe undeva dar nu vad care este problema sa ii suni sa o faci mai mereu.
Poate ca daca faci asta mereu atunci se invata si te cheama si pe tine data viitoare si celelalte dati, cine stie?
Trebuie doar sa vada ca vrei sa mergi oriunde la orice ora cu ei, atat.
Este doar parerea mea!
Bafta!
-Blytz-
Da dar e putin deranjant cum pana vara asta eram zi si noapte cu ei peste tot fara sa ma autoinvit sau mai stiu eu ce.
Stiu cum este...pur si simplu nu prea ai ce sa faci. Te autoinviti tu de mai multe ori pana invata ei sa te cheme sau ii spui unuia dintre ei cu care te intelegi tu mai bine sa te cheme si pe tine de acum inainte... daca ei te ocolesc atunci chiar nu ai ce sa faci.Cine stie, poate a intrat o noua persoana in grupul lor de prieteni, care nu te agreeaza.
Nu-i mai baga in seama, fa-ti alti prieteni cu care sa iesi.Aia nu te merita.
Aceeasi problema o am si eu, ii las sa iasa fara mine, ma gandesc ca o sa se intoarca roata o data si-o data.
StateGiulia întreabă: