Am vazut ca ai scris "fara psiholog", dar starii, tale daca este cum o descri ii trebuie un psiholog...
Trebe sa fi pozitiva si sa gandesti ca poti face fata greutatiilor ce iti vin in cale. Daca esti moale schimba-ti personalitatea si fi dura, trateaza lumea asa cum ea te trateaza pe tine, fiecare cum i se cuvine.
Hmm.am patit si eu asa si am crezut ca e doar o cadere emotionala si o sa-mi treaca cu psiholog si fericire.dar nu a fost asa,cu niste analize mai amanuntite am aflat ca am probleme cu tiroida,ceea ce iti da starile astea; teama de probleme aproape inexistente,tremur, panica, dificultate la respirat.sincer,sper sa ma insel, dar nu ar strica sa faci analize.eu am luat pana acum 3 luni(luam de cativa ani) tratament si am fost la doctor la control si mi-a zis ca tiroida mea arata perfect normal si nu mai necesita tratament (teoretic o sa citesti ca problemele cu tiroida le ai toata viata, dar mie mi s-a declansat in copilarie pe la 11 ani si fiind in dezvoltare mi s-a reglat si problema cu tiroida)MULT SUCCES! chiar sper sa nu am dreptate:-s