| Roxxu13 a întrebat:

TPU! Vreau sa ma ajutati pentru ca sunt disperata. deci :m-am inscris la liceul emil racovita, la stiinte sociale, si nu este decat o clasa de spaniola, iar pe mine ma trece la franceza, iar eu nu stiu franceza si este si o profesoara severa tare. de aceea, doresc sa imi fac o cerere de transfer la spaniola, desi, dupa cum mi s-a spus sansele sunt foarte mici ca sa intru. daca ma puteti ajuta, va rog sa imi aratati si mie cum se face o cerere de transfer si sa ma ajutati si cu un argument puternic de ce vreau sa intru la acea clasa de spaniola, deoarece trebuie mentionat in cerere. va rog mult sa ma ajuttati. dau fundita si vot. va multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| Roxett a răspuns:

Domnule Director/Doamna Director,
Subsemnata _____, eleva la liceul ___ in clasa a ___-a, va rog a-mi aproba transferul de la clasa a___-a, la clasa a ___-a unde se studiaza imba spaniola, in cadrul aceluiasi liceu.
Doresc transferul, deoarece pana acum nu am studiat Limba franceza si nu voi putea face fata cerintelor clasei.

Data Semnatura

Domnului director/Doamnei Director al (a) liceului ____, localitatea ___ judetul _____

0 răspunsuri: