Eu sunt sigura ca el a luat verigheta ta: fiindca a inceput sa te aminetine sa nul dai la politie, apoi a zis ca te batie, asta e clar ca el se simte vinovat sh vrea sa te sperie ca tu sa taci din gura sh sa nu zici nimic la nimeni.parerea mea este ca trebuie neaparat sa le zici parintilor tai sh chiar sa mergi impreuna cu ei la politie sh sa scrii o cerere, pentru ca politia sa il certeteze, sh pina la urma sunt sigur ca o sa scoata ceva din el sau o sai dea o amenda. tU DACA STIAI ca el este un minciunios si ii place sa puna mina pe lucuri straine dc l-ai invitat in casa ta, pai ca asa fraier ca el nici sa vb nu trebuie, rupe orice legatura cu el sh evital. Bafta sh mult curaj nu te teme de el, ca pentru orice timpit sa gasestte ac de kojocu lui.
Pai daca a devenit stresat e clar ca vrut sa plece cat mai repede din cauza ca ti-a furat ceva din casa. Cu verigheta lasata pe masa este vina ta. Ar trebui sa il dai pe mana politiei ca fratesu nu o sa faca mare branza chiar daca e politist. Daca te ameninta cu bataia inseamna ca ii este teama ca se va afla adevarul despre cum ti-a furat el verigheta.
Va multumesc foarte frumos pentru sfaturi, asa si voi face, dar nu cred politia sa gaseasca! . merci mult!