| SzaszGeorge a întrebat:

Buna ziua tuturor știți am o problema cu fetele am 26 de ani și eu am vrut să mă pun in seama cu fetele le-am scris tot cuvinte de aur ca de exemplu (prințesa mea zâna mea îngerul meu sau ceva de geniul), dar eu nu am pățit ca să mă blocheze sau să-mi dea raporturi știți ce mi-au făcut nu mi-au răspuns la mesaje oare care este problema aici?

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Pari disperat cu aceste cuvinte. Si nu te blocheaza pentru că, pentru ele, esti amuzant.
Isi mai descretesc fruntile.

| dullcat a răspuns:

Buna.In primul rand intrebarea nu are ce cauta la adolescenti, ai trecut de mult de acea varsta. Apoi, in ziua de azi cred ca e aiurea sa incepi cu asa ceva, deoarece nu cunosti deloc acele fete. laughing Astfel de apelative si alinturi se spun, din punctul meu de vedere, abia dupa ce aveti deja relatia formata, in niciun caz la inceput, cand vrei sa va cunoasteti.

| anonim3247 a răspuns:

Ești cu 10 ani mai imatur decât ce vor femeile de la unul de 26 de ani și asta e problema la tine.

| anonim3247 a răspuns:

Mai e ceva cu blocatul - femeile nu îi blochează pe cei care le dau mesaje că primesc zilnic 30 - 50 - 100 de mesaje de la bărbați.