Fetelor nu va mai faceti atatea griji! O simpla atingere cu spermatozoid in zona vaginala nu poate duce asa usor la o sarcina. Mai ales la tine, Georgeta, totusi erai sub dus nu sunt atat de mari sanse deoarece sperma ar fi putut fi inlaturata de pe mana ta. Cel mai bine este sa te duci la farmacie, iti iei un test de sarcina si verifici. Eu una zic ca poti sta linistita, dar data viitoare vezi si tu pe unde pui mana, sa stii daca te atingi sau nu.
Naprlici,pe tine vreau sa te intreb ceva,adica in primul rand iti multumesc frumos pentru raspuns, si mai am o intrebare, eu intr-o luna de zile am facut 5 teste si toate au iesit negative, pot sta linistita?, sunt constienta ca am facut 5 dinalea si au iesit negative, dar ma uit la burta si e putin mai mare ca de obicei, si inca ceva, in decembrie trebuia sa`mi vina pe 20 si mi-a venit pe 23, m`a tinut cat trebuia adica 4-5 zile.dar a curs foarte foarte foarte foarte foarte putin, mai curgea si ceva maroniu asa, iar pe 7 decembrie am fost sa fac o ecografie si mi s`a spus ca am niste chisturi foarte foarte foarte mici pe ovarul stang, acum nu stiu daca o fi din cauza asta, si ma si inteapa cand apas...offfffffff...multumesc frumos pentru raspuns!
astept raspuns.
Am uitat sa mentionez ca sunt si virgina,si am mai citesc pe net ca se poate sa ramai gravida si asa,adica si fiind virgina,in genul la problema mea,acum nu stiu ce sa cred, offf, multumesc inca odata pentru raspuns!
Georgeta poti sta linistita. Daca esti virgina, ai facut si 5 teste nu trebuie sa mai ingrijorata. Menstruatia intarzie din diferite probleme si cele mai frecvente sunt dereglarile hormonale. Ai grija cu chisturile cel mai bine este sa faci un tratament deoarece asta ar putea fi cauza problemelor tale si se poate agrava. Cat despre burtica poate ai papat putin mai mult decat de obicei
Multumesc frumoooooos pentru raspuns! Multumesc inca odata!
Din moment ce nu a existat contact sexual si ti-a venit si ciclu nu exista posibilitatea sa fi ramas gravida.
Deci.clar nu ai cum sa ramai gravida.si nici nu era nevoie de teste.are dreptate naparlici burtica ti se pare mai mare ca ai papat mai mult si treaba cu chisturile.e cam rau...go la medic pentru tratament. succes
Multumesc din suflet pentru raspunsuri!
Multumesc pentru raspunsuri, mai astept.stiu ca trebuia sa fiu atenta dar.pe moment.offf.va multumesc frumos
Am inca o intrebare.tot ma uit la burta si mi se pare ca este mult mai mareee, in timpul saricinii respectiv in saptamana a13a,se poate strange burta? adica sa fie ca o grasime? burta in timpul sarcinii nu trebuie sa fie tare? mie mi se pare ca mi-a crescut burta...dar nu este de sus.si doar jos acolo. unde se pune si grasimea, si ma tot uit si`o vad mai mare, si o pot strange asa in maini, este imposibil sa fiu nu? mai ales dupa 8 teste care au iesit negative, ultimul a fost facut in saptamana a13a, multumeeesc!