| anonymous4324342 a întrebat:

Bună ziua, vin cu o mică problemă.
Ieri am fost la un party și ca la fiecare petrecere am băut, etc. Era o tipă pe care o cunoșteam doar din vedere și am început să ne dăm unul la celălalt, ne luam în brațe, ne țineam de mână cam acestea au fost lucrurile esențiale care le-am făcut. La un moment dat ne-am dus în camere să dormim și acolo am luat-o în brațe și la un momentan dat parcă s-a schimbat radical, îmi tot spunea să nu o mai ating să dispar de lângă ea am avut o reacție gen "WTF?".
Ar trebui să vorbesc cu ea? Cam ce să îi spun?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Nu mai rezista psihic pentru a putea continua jocul cu tine din cauza excitatiei intense care daca se mai prelungea risca sa degenereze in ceva necontrolabil si cu urmari pentru care nu era pregatita.Sunt convins ca nu dorea sa constientizezi cat era de excitata si de umezita si posibil ca s-a gandit ca iti dadeai seama daca mangaierile ar fi continuat.Ai putea sa o contactezi si sa o inviti la o plimbare deoarece doar asa iti vei putea da seama daca simte cu adevarat ceva fata de persoana ta.Bafta.

| EnvyU a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Tu vorbesti serios?laughing Sunt curios ca daca e asa as vrea sa stiu, ca atunci cand fata zice nu eu sa insist ca de fapt ea vrea dar ii e rusine laughing

| corbulalbrosu a răspuns (pentru EnvyU):

Sunt ferm convins ca acesta a fost motivul ca efectiv te-a alungat asa dintrodata. Sa nu intelegi gresit, ei i-a fost frica ca daca mai continua era posibil sa fi cedat. Nu pot sti sau garanta ca dorea, insa i s-a facut frica sa nu va ia "valul" si in acel moment nu era pregatita de asa ceva. Poate ca ar fi acceptat daca ai fi insistat insa in lipsa prezervativului mai bine ca s-a intamplat asa.Nu e pierduta partida. Insista.

6 răspunsuri:
| SergiuBoss11 a răspuns:

Poate avea prietensurprise

| anonymous4324342 explică (pentru SergiuBoss11):

Nu are prieten, am uitat să specific.

| SergiuBoss11 a răspuns (pentru anonymous4324342):

Avea o frica sa nu ramana insarcinata sau poate a fost violata in trecut si ii e frica de atingerile masculine(ti-am dat niste exemple, tu cu siguranta nu aveai nimic daca ai ajuns pana acolo, e ceva ce tine de ea)

| MrNob0dy a răspuns:

nu stie ce vrea de la viata e nehotarata eu asta vad din ce mi-ai spus tu si cred ca ar trebui sa discutati Succes