Cred ca iei lucrurile mult prea in serios... Raspunde-le si tu mai frumos.
Eu am avut o clasa foarte naspa si pot spune ca ai tai sunt chiar distractivi fata de fostele mele lepre.
Invata sa dai raspunsuri mai inteligente care sa nu jigneasca pe fata lumea.
Crezi ca poate sunt si eu sunt arogant, acid?
Nu neaparat... depinde cum privesti lucrurile.
Cred ca ar fi mult mai usor pentru toata lumea daca ai trata lucrurile mai mult ca pe o gluma.
Incearca sa interactionezi, sa zambesti. Celor din generatiile noastre (caci si a mea e apropiata) depinde cum le spui lucrurile, nu ce spui.
Cand dai teme spune si tu lucruri precum "Mie ce-mi iese?" si zambeste. Una e sa spui "Mie ce-mi iese?" si sa ai o fata de parca vrei sa omori pe cineva si alta este sa para ca glumesti, sa pari fericit.
Sincer, chiar daca ai o parere extrem de proasta despre ei nu o sa primesti nimic daca o arati. Chiar daca esti trist nu o sa le pese asa ca incearca sa interactionezi mai mult.
Te-ai izolat de ei dar se pot remedia lucrurile. Nu esti batut, injurat, amenintat, esti doar tachinat. Si mai sunt si fete pe deasupra (unele)
Nu mai face lucruri gratis. Fara hotspot si alte porcarii. Esti un baiat inteligent fapt pentru care realizezi si tu ca prietenii nu ii cumperi cu niste cadouri.
Ah si era sa uit. Daca faci un bine sa nu te astepti sa primesti ceva in schimb. Cateodata o sa primesti mult mai mult DAR exista cazuri cand nu o sa primesti nimic.
Poate ca atunci cand le raspunzi, raspunzi ca si cum ai citi o replica d-aia de 2 bani de pe net, si d-aia fac misto de tine.
Saau, poate ca te comporti ciudat, ai reactii ciudate, vorbesti ciudat, arati ciudat.
Daca te-au mai si intrebat de pensat, s-ar putea sa ai sprancenele putin ciudate.
Da o poza cu tine in privat si iti spun daca motivul tine de aspectul fizic.
Cred s-ar putea sa fie intr-adevar ambele variante, replicile le repet cam tot timpul iar in cazul celei de-a doua variante uneori cand vorbesc repede ma incurc in cuvinte. Faza cu pensatul cred au spus-o la misto, momentan nu s-a luat nimeni de aspectul meu fizic.
Buna. Pot spune ca am observat din ceea ce ai scris aici ca esti un copil intelingent, iar asta poate fi un motiv de "tachinare" pentru alti colegi de ai tai mai putin intelingenti.
Parerea mea este ca da, au dreptate parintii tai, trebuie sa te focuzezi pe invatatura, dar nici nu trebuie sa te "izolezi". Probabil si tu din faptul ca ai simtit ca nu ai cu cine interactiona din clasa ta, ai construit o bariera. Incearca sa lasi acea bariera, lasa fiecare coleg sa se apropie de tine, chiar daca el o face cu o rautate, sau cu un gest dragut. Daca tu o sa reactionezi ok, acesta o sa vada ca nu are de ce sa faca"misto", asa cum spui tu.
Mergi la ore fara stres, interactioneaza cu colegii, fii tu! Intr adevar, in zilele noastre cine este bun, este luat de prost, dar consider ca pe viitor o persoana asa ca tine, mai timida, care isi ajuta colegii, o sa fie mult mai presus decat cel care "face misto".
O sa ajungi la un moment dat cand o sa ai mai multa incredere in tine, o sa vezi ca timiditatea o sa dispara cand nici nu te astepti.