Poate-ti gasesti pe la McDonalds la anisorii astia, ca restul nu angajeaza minori.
Liceul il poti face la seral, dar este de 13 ani.
Cel mai bine ar fi să înveți să rămâi la scholă. Și la 16 ani ai tăi încă ești foarte mică să muncești prin așa locuri... nu este ușor sa fi ospătar barman..Mai ales că tu pe lângă ai și scholă nu o sa poți face față la stresul de la muncă și toate cele și să mai poți munci le lângă cu timpul tău rămas o să trebuie să înveți este mult mai importantă școala pentru tine ține de scholă fiindcă mai aveți puțini și începeți o sa aveți mult de învățat. Dacă îți dorești și tu ca orice fată și copil de vârsta ta ceva ce vrei tu... mergi discută cu părinți tăi mama ta.
Fac ce pot ca să am banii mei fără să depind de nimeni, ar fi fost super mișto ca ai mei să mi ia ce mi doresc dar nu este așa, ai mei nu prea țin mai deloc la mine și sunt nevoită să fac asta, o să încerc să mi las timp și pentru teme, învățat pentru liceu...
Bună îmi pare rău cu Adevărat ca nai niște părinți înțelegători cu tine să-ți acorde iubirea Adevărată cu Adevărat părintească și săle pese cu Adevărat de tine. Ținete de scholă și banii pe care ți dă ei strângei. Știu va vezi și la alti copii alte fete de vârsta ceva frumos o geantă mai mișto niște haine mai frumoase( este absolut normal săle vrei și să-ți placă sa ai și tu ca toate fetele de vârsta ta ceva frumos vorbește cu mama ta tatăl tău poate o săte ajute în privința asta.
Buna ziua, bănuiesc că liceul îl ai dimineața, desigur că poți să te angajezi, poți face liceul dimineața și după masă să muncești. Și eu când eram la liceu aveam loc de muncă, liceu dimineața și după masă munceam
Da,păi încep liceul acum în septembrie și doresc să mă angajez și nu știu cum să fac...
Adică nu știi cum sa faci? Te poți angaja ca barman, ospătar sau în shaormerii, te duci cu unul dintre părinți la locul respectiv și vorbești cu patronul, nu cu angajatul. Daca au locuri și te pot angaja le spui că tu ai liceul dimineața de la ora cutare la ora cutare și poți muncii de exemplu de la 14 la 22.
Pur și simplu te angajezi cum ai face-o la 18, cu mențiunea că, fiind minor, ai nevoie de acordul părinților să muncești+cv+recomandare din partea dirigintei (opțional), copie de pe buletin și probabil vreo altă adeverința.
Ți-ar recomanda sa mai dai niste search-uri, totuși.
Bafta!
Sunt fată și nu cred că ai mei ar fi de acord să mă angajez ca ospătar, barman. adică nu știu ce să zic
Ar face foarte bine dacă nu tear lăsa să muncești ca un copil de vârsta ta acolo și sa mergi mai bine la scholă ar fi mult mai bine să-ți înțelegă și nevoile tale pe care le ai ca orice fată de vârsta ta și săte ajute ca orice părinte Adevărat.