| DedeX a întrebat:

vreau sa va pun niste intrebari de problemele mele, dar in primul rand tin sa va zic ca nu este despre mine ci despre prietena mea.
Aveam amandoua 13 ani, destul de mari zic eu, insa, intr-o seara, ea a dormit la mine si, chestia este ca ne zicem toate secretele, si mi-a zis ca are ouxiori sau cum se zice, este foarte ciudat, dupa cate am citit m-am ingrozit, mi-e frica, sunt niste paraziti, viermisori intestinali, care se ia foarte foarte rapid.
Am citit chiar in seara aia, de fata cu ea, a inceput sa planga, ea nu are mama aici, si sta cu tatal sau, de care ii este foarte rusina, ca orice fiica, de asemenea tocmai am stabilit sa-i zic mamei de problema ei, care sigur acum este si problema mea, [ tin sa zic ca dupa seara aia am schimbat toata lenjeria de pe pat ], mi-a scazut apetitul de mancare, nu pot sa dorm, ma gadila ...este jenant sad.
Am slabit ingrozitor, si, am multi...
Am vazut multe, am citit si nu ma decid, tratamentele naturiste, ori sunt bune ori nu, o sa incep sa mananc mult usturoi, ceapa, sau ardei, doar ca, daca o sa ma trezesc cu boli la stomac datoriita acestor legume sau ce sunt ele.
Haideti va rog, eu nu sunt din romania ci Spania, cineva stie ce se poate cumpara aici? Va rog mult, mult.
[ Mama este acum plecata, pana vine ea trebuie sa mai astept o saptamana... ] [ Eu cred ca ii am de mai mult timp ]
Multumesc, dau funda si vot pentru raspunsuri bune, cele gen : DUTE LA DOCTOR FATO CE ASTEPTI, nu le iau in considerare. :*

6 răspunsuri:
| loveyouforever a răspuns:

Buna.
nu vreau sa te sperii, dar acesti viermisori sunt mai mult decat daunatori...
eu zic sa nu iei decizii cum vrei tu sa iei cu legume si rahaturi din astea:p
mananca normal si imi asteapta putin...nu va fi mult o saptamanabig grin
asteapt-o pe mama ta si zii ce s-a intamplat si ea va lua masurile necesare.probabil te va duce la medic, acesta iti va da un tratament pe care tu sa il urmezi cu strictete o perioada de vreme, iar apoi te vei face bine:p

sper ca ti-am fost de folos:*
funda?:X

| Anduciu a răspuns:

Stai calma, multi oameni au avut oxiuri la viata lor.Nu e mare chestie, ii zici doctorului ce ai si iti da niste pastile.

| ChristtineA a răspuns:

Pai.
Nu stiu ce sa zic eexact.
Dar daaca ai simptomele de pe net.
cred ca ai si tu.
Daar. nu stiu siggur ce sa faci daca nu vrei samergi la doctor.
[App tratamentele naturiste.s foarte bune;] ]
Sun.o pe mama ta sau asteapta panaa vine si vezi ce zice ea.
Bafta :*!
fundita:X?
PS:Sa.mi dai mesaj sa-mi spui ce s-a intamplat :*

| CookieXDede a răspuns:

Buna, DedeX.
Dupa cate am auzit la o emisiune de la radio, unde fusese invitat un doctor, a zis ca toata lumea ar avea paraziti intestinali si ca fiecare ii suporta altfel. Am mai auzit ca ar fi bine sa mananci usturoi si seminte de bostan cu tot cu coaja. Sper sa iti fie de ajutor happy. Dar totusi fa-ti curaj si viziteaza un doctorwinking, e spre binele tau.

| LoveSroL a răspuns:

Asteapta pana vine mama ta si povestestei si sa vedeti ce o sa faceti sau sun`o sper sa te faci bine:*papa bft fundita?

| luiza_6100 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa-i spui mamei inainte sa apara ceva mai complicat...nu stiu...dar totusi, mergi la un doctor pentru ca aceste chestii numai el stie cum sa le rezolvewinkingbafta