Stai un an acasa, pui burta pe carte si eventual iti gasesi si vreun job (ceva care sa iti lase si timp sa inveti - gen vanzatoare sau ceva)
Si eu sunt mai retrasa. Părerea mea e sa îți împlinește visul de a fi medic si după o sa ai o grămada de prieteni. Si cu băiatul ăla cred ca voia doar sa își bată joc de tine. Treci peste chiar dacă știu ca îți e greu si mult succes la facultate.
Da,dar crezi ca e ok sa stau un an acasa?
Măcar ai timp sa mai investi si mai poți ieși când o sa începi facultatea chiar crezi ca o sa mai ai mult timp pentru lucrurile astea?
Va voluntariat. Poti pleca chiar si undeva in strainatate pentru cateva luni, si te vei intoarce mult mai matura si mai pregatita pentru studiu. Si eu am stat pe tusa, dar nu degeaba. Poti invata o noua limba, sau citi in avans materia pentru medicina. Un job partime iarasi nu e o idee rea. Important e sa nu te blochezi singura in gandul ca " oh, sunt o ratata, toti studiaza numai eu nu". Nu esti in competitie decat cu tine insati si vei iesi din concursul asta castigatoare daca inchei anul un om mai bun, mai puternic si mai capabil decat l-ai inceput.
In plus, la varsta ta nimeni nu stie exact ce vrea. Vrei vedea ca peste un an multi isi vor da seama ca studiaza lucrul gresit si o vor lua oricum de la capat.