| perceive a întrebat:

Buna1 vara asta merg sa stau catva timp in sat, dar acolo sunt niste baieti care tot isi bat joc de mine, fac glume pe seama mea pentru. ca mai demult mie mi-a placut de unul dintre ei si uneori ma si injura, si eu nu stiu cum sa reactionez... ce sa fac? ce sa zic? pentru ca cateodata seara, ne adunam mai multi si stam si eei isi bat joc de mine... ce sa fac? va rog mult!

3 răspunsuri:
| VoiceWithin a răspuns:

Pai am eu niste idei, ar fi...thinking sa le dai replici, daca li-se face observatie pentru ceva poti sa stai cateva secunde sa te gandesti si apoi sa le dai replica asa nu vor mai comenta, sau ignora-i ca asa este cel mai binewinking deupa ce le dai replica intoarce-le spatele, ca sa vada ca nu te mai intereseazawinking succes si sper sa iti reuseasca daca vrei sa-mi asculti sfatul papa :*

| mariusciocan a răspuns:

Fii rea. daca ii ignori e ok. dar daca ii zici "mai cutarescule, daca eu ti-am dat papucii, sau mi-a placut de tine si apoi mi-am dat seama ca esti un taran, de ce trebuie sa te porti asa? nu poti trai cu ideea ca trebuie sa te satisfaci singur? laughing" nu stiu. ceva de genul asta. dar ai grija s-ar putea sa se atace si sa-i sara mustarulbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa si u misto de ei gen :ca ce fata de virgin obosit ai, esti praf, mai spala-te, sau combinate cu unu jmechcer din sat si sa-i puna la punct