Da ia legatura cu cativa care au poze... cere`le id`ul, si dupa cere-le web ...atunci iti dai seama, doar nu a sa indrepte web`u spre o poza d la Hi5
L-am gasit si eu pe diferite site-uri. pana si la concurs de frumusete. nici eu nu cred ca este. "doar 1". :*:*
Da stiu e dragutz.dar...nu stiu se dau multi tipi drept el.nu ai de unde s stii care este el...
chiar mi se pare josnic...
kiss:*
Buna eu sunt gandacu Ma numesc Marius marian am 21 de ani si sunt din cluj napoca Sa va explic cum au inceput Oamenii astea fara Hobby sa-mi fura pozele depe Facebook De Acolo imi ia toti pozele SI se dau drept cine nu sunt Cred ca le plac mult viata asta virtuala SIncer de vreo 3 ani o tin tot asa Si pe mine chiar nu ma intereseaza Va las hi5 meu aicea si imi cereti id si va dau si web si tot sa va demostrez Id nul pot lasa ca E plina lumea de tampiti! http://gandacutau.hi5.com Bafta v-am pop
Da da, bravo copii. se vede unde apare obsesia pentru micutul meu, chiar am citit asa de curios RASPUNSURILE voastre, nimic din ceea ce apare aici nu e adevarat, doar acel nume. si app... mai sunt cateva zile pana face 22 de ani. ceea ce ao vazut tu la acel tip la web, a facut tot ce iai cerut e ceva in genul " imbracat intr-un tricou albastru, iti arata 2 degete, 3 degete si gata, a oprit web spunand ca o sa il primesti alta data. va rog eu, terminati cu obsesia asta ca e banala de tot.
by Corny Maha. (cel putin ne consideram frati, suntem mereu unul pentru celalalt)
Sehrazat daca vrei raspunsurile adevarate, contacteaza-ma pe id-u : gndacu, sau pe facebook :facebook.com/marian.marius
Aysa Marius (Gandacu) e varumiu cautama pe facebook rebekk rebekka (rebekka luisa lukyanova) si iti dau eu contul lui
adryano_1099 întreabă:
marinela1998 întreabă: