| debi25 a întrebat:

Bunaa, am 14 ani si am un prieten adica nu sunt cu el doar vorbim, dar ne placem reciproc numai ca el sta in oras si eu la sat, credeti ca ar trebui sa incep o relatie cu el mi-e frica sa nu ma insele sau sa ma minta pentru ca am mai patit-o big grin

Răspuns Câştigător
| LifeIsColour a răspuns:

Buna,stii si tu,se spune ca ochii care nu se vad,se uita,si in cazul vostru, tu fiind la sat si el la oras, aveti nevoie de o dragoste imensa ca sa faceti fata... distanteihappy. Oricum, daca ai spus ca ti s-a mai intamplat, eu nu prea as avea incredere daca as fi in locul tau si cu siguranta nu m-as indrepta catre o relatie.In primul rand, fiindca ai 14 ani, iar la varsta asta foarte putini baieti te iau in serios.Si apoi, chiar tu ai spus-o, nu sunteti impreuna, cu toate ca si tu il placi pe el, si el pe tine.Ar trebui sa astepti sa vezi daca el face vreun pas,sa il cunosti mai bine, iar apoi, daca tu iti doresti sa fii intr-o relatie cu el, poti incerca insa niciodata nu vei fi sigura ca tot ce iti spune e adevarat, sau mai bine zis nu vei stii intr-adevar ce face el la oras.Bineinteles,nu vreau sa-l judec gresit pe baiatul respectiv, nici sa te fac sa-ti schimbi parerea despre el, insa, cam asta se intampla in majoritatea cazurilor.Pa-pa!happy

3 răspunsuri:
| JustRoxanne a răspuns:

Merita sa incerci! Stii cum se spune: incercarea moarte n-are! Nu ai nimic de pierdut, doar castigi experienta! happy

| dgfvshgfvdhgsvfhagdvshfdjhfd a răspuns:

Daca baiatul tine la tine, nu te va insela. Ca relatia sa mearga trebuie sa aveti multa in credere unul in altul.

| geocarul a răspuns:

Ce relatie e aia care va vedeti foarte foarte rar adica doar vorbiti dar altceva nimic