| cdl42002 a întrebat:

Bunăă. Am nevoie de un sfat. Am cunoscut un tip de mai bine de jumătate de an și am o relație la distanță cu el ( mai exact 300 km). Și vara asta am vrea sa ne vedem, dar problema e ca eu locuiesc la 7 km de locul unde ar trebui să ne vedem. Nu știu ce să le spun a lor mei ( mai ales dacă ar trebui să stau câteva zile ). Adevărul în niciun caz pentru ca nu ar fi de acord cu așa ceva ( mai ales tata ). Nu pot să le spun că rămân la o prietenă pentru ca nu prea am prieteni și ei știu asta. Deci altceva?!
Ps : am 17 ani. * dacă ai chef doar de caterinca nu te obosi să mai răspunzi *

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai de ce nu il chemi tu frumos acasa sa ii cunoasca si pe ai tai daca tot aveti o "relatie" de atat timp?

| cdl42002 explică (pentru suntserios):

Pt. că părinții mei nu prea sunt de acord cu așa ceva și ei vor sa îmi văd de școală. si chestii.

| suntserios a răspuns (pentru cdl42002):

Pai si nu au dreptate?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti faci o prietena daca nu ai...e logic? e logic.
Cel mai bine ar fi sa il chemi mai aproape de tine fiindca 7 km e ceva de parcurs daca nu ai masina.
In ziua respectiva le poti spune alor tai ca ramai mai mult afara fiindca stai cu niste persoane pe care le-ai cunoscut in acea zi si care iti par de treaba, nu stiu ..gasesti tu.
Sper ca ti-am fost de ajutor macar putin.
P.S Relatiile la distanta sunt din punctul meu de vedere o pierdere de timp, dar fiecare cu parerea lui personala.

| petitconseil a răspuns:

Deci ai avut sau inca ai o relatie virtuala cu un tip care nu l-ai vazut niciodata...Cum poti presupune ca daca il vei vedea, vei si dori sa stai cateva zile cu el? Daca nu-ti va placea cum arata in realitate? Si de ce nu vine el in apropierea casei tale, e baiat, ar trebui sa vina cat mai aproape de tine, nu sa mergi tu 7 km mai departe de casa ta.Ca sa fii in siguranta,iti recomand sa il chemi cat mai aproape de casa ta,si sa va intalniti intr-un loc public,si in caz de nu-ti place de el in realitate, ii spui frumos ca trebuie sa fii acasa intr-o ora, pentru ca parintii tai te asteapta. Daca iti place de el, ii poti spune ca parintii tai vor sa il cunoasca, sa vezi si tu ce parere are el si daca e un tip serios si vrea ceva serios cu tine.Asta ce iti spun eu nu e caterinca, sper doar sa iei in cosiderare si parerea mea.Numai bine iti doresc.

| cdl42002 explică (pentru petitconseil):

Am vorbit și cu video si chiar îl plac, până la urmă nu contează chiar atât de mult aspectul fizic. Mulțumesc pentru sfat totuși :*

| olga13surugiu a răspuns:

Părinții nu-ti vor permite cu atât mai mult ca nu prea ai prieteni. Și se pare ca ești chiar închisă în tine ca nu ai prieteni și îți faci iubiți pe internet. Pur și simplu pe internet e una în real e alta nu ai de unde sti dacă nu tea înșelat cit timp îi scriai inimioare sau mesaje de dragoste. Chiar dacă va veți intilni sentimentele lui nu vor fi așa cum sunt ale tale.