| Ilovedinero a întrebat:

Bunaa.Am o mica problema si am nevoie de un sfat.De o perioada jurr ca nu ma inteleg cu parintii, in special cu tata.M-am schimbat ff mult, el e ff mult plecat la munca pentru ca detine o firma si este ocupat aproape tot timpul.In ultima perioada m-am schimbat ff mult, sunt ff vulcanica si am un temperament de mai bine nu il am.Pe langa faptul ca tata sta foarte putin acasa, acum si cand sta, ori ne certam din orice rahat, ori ma inchid in camera ca sa evit certurile pentru ca simt ca nu mai pot.Eu fara sa imi dau seama devin agitata si chestia asta il agita si pe el si mereu ies certuri.Cand e la munca ma mai suna uneori iar cand nu am telefonul pe langa mine si nu ii raspund mereu ies certuri urate.Simt ca nu mai pot, tim extrem de mult la el dar am si eu problemele mele, ideile si dorintele pe care nu i le pot spune iar el, nestiind nu poate macar sa inteleaga.Am anxietate, sunt mereu agitata, mereu am o stare de neliniste, dar nu ii pot spune.Ve rog spuneti-mi cum as putea sa ma inteleg mai bine cu el, deja pur si simplu imi vine sa fac o nefacuta.

6 răspunsuri:
| StoicAnalysis a răspuns:

Ai prieten?

| Ilovedinero explică (pentru StoicAnalysis):

Depinde de ce intrebi

| StoicAnalysis a răspuns (pentru Ilovedinero):

Dacă ai temperament vulcanic in mod constant, ești adolescentă, și nu ai prieten sau o viața sexuală regulata ( și masturbarea ajuta ocazional ), atunci s-ar putea ca asta sa fie cauza.

| Ilovedinero explică (pentru StoicAnalysis):

Am 17 ani, in ianuarie fac 18, am si iubit si viata sexuala, temperamentul vine din cauza ca am si eu problemele mele

| StoicAnalysis a răspuns (pentru Ilovedinero):

Ai incercat macar o data sa ii spui mamei tale sau tatalui tau ce probleme ai, dar fara sa ridici tonul? Adica vezi si tu ca sa iti versi nervii constant nu a ajutat pana acum. Incearca opusul si vezi unde ajungi.

| Mihhhhhhhh a răspuns:

Ușurel, nu spune fa faci o nefăcută; doamne ferește de așa ceva. Eu te sfătuiesc sa vorbești cu el sincer si deschis si sa ii zici absolut tot ce ai pe suflet. Apoi… sa va luați in brațe si sa faceti un pact ca de acum incolo orice ar fi nu va mai certați si ca veți fi mereu sprijin unul altuia. E mult mai ușor sa comunici, sa exprimi ceea ce simți, decât sa tii in tine si sa te omori pentru un lucru care oricum va fi trecator. Ai grija de tine!