Eu sunt la dinu lipatti din bucuresti.sunt in clasa a 6-ea dar la acest liceu sunt din clasa 1. vreau sa-ti spun ca nu o sa fie usor sa intri. iar daca nu ai mai facut pana acum muzica sau teatru nu ai nicio sansa.eu sunt la pian principal dar din a 9-a s-ar putea sa ma dau si eu la teatru sau la canto.cu instrumentul nu trebuie neaparat dar trebuie sa stii notele muzicale si din cheia sol si din cheia fa. iar cum ti-am zis de instrument nu trebuie neaparat dar vei pic drept proasta clasei deuarece in acest liceu toata lumea stie sa cante la unul mai ales la pian(toti copii fac pian). iar de ore sunt ore normale ca nu esti la muzica asa ca nu o sa faci teoria muzicala, lit.muzicala,istorie muzicala, cor sau orchestra. iar in rest se fac ore normale(mate, rom, geografie, biologie,)a da la noi la scoala bacu nu se da la mate si cici la fizica si nici la chimie. oricum bye
Si eu cu prietena mea trecem clasa a8a si vrem sa dam la lipatti, noi la teatrunici eu nu prea stiu detalii, astept poate iti raspunde tie cineva cu informatii si le ciotesc si eu.
misauratcuviata întreabă: