| Daysee a întrebat:

Bunaa!big grin am si eu o intrebare:am putina burtikatongue sh vreau sa skap de ealaughing da ma rog...nu mult am 55 de kg sh am cam in jur de 1.60 1.64 inaltime.Cam cate abdomene imi rec0mandati sa fac?big grin faza cu mankat legume sh fruke doar mic-dejun pranz si cina stiu apa plata etc. da cate abd0mene ar trebui sa fac pe la inceput?[dar fara sa fac febra muskularalaughing))] sau ce alceva si cat de mult?happy fara glume va rogbig grin.mersi m0lt TPU:*:*.

Răspuns Câştigător
| TeooSmilee a răspuns:

Eu am slabit 11, 300 kg in 5 saptamani, am inceput cu 7 zile cura de supa de varza apoi am calculat sa nu mananc mai mult de 1500 de calorii in 24 de ore, am exclus painea si dulciurile total din alimentatie. Cat despre capsulele Super Slim nu sunt naturale suta la suta contin amfetamina care este un drog foarte periculos, inainte de a lua capsulele informeaza-te si da un google sa cauti manifestarile celor care consuma amfetamina. Prefer sa slabesc cu diferite diete decat sa iau pastile asa zis naturale. ai grija sa nu iei aceste pastile! funda?

3 răspunsuri:
| Adryanna_1259 a răspuns:

Pai incearca sa faci cate 25 dupa fiecare masa... iar apoi poti creste nr dupa ce iti formezi cat de cat muschiwinking

| DroGuleTz a răspuns:

Pai nu stiu incearca sa faci cate poti si fa sport si seara si dimineata o sa mearka te pup dolce :*happy

| mjalex98 a răspuns:

Ba Boule cum sa slkabesti fara efort. Stai in pat invata sa scrii si baga in tine mult. Frate esti o cauza pierduta. TRe sa ai vointa Boule Nu te mai sparge in figuri trebuie sa faci abdomenelaughing)))))))rolling on the floor))))))))))laughing)))))))))))))