| sdfsdfhsfhsuihsi a întrebat:

Bunaa,de cativa ani nu mi mai creste parul mai mult de umeri... oare e pentru ca ma vopsesc? am incetat acum sa ma vopsesc,dar tot nu creste.ce sa fac? balsamuri, masti de par folosesc.l., ce pot sa mai fac?

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Buna.Cu problema aceasta ar fi trebuit sa te confrunti cel putin de la 30 de ani in sus, in niciun caz in adolescenta.E un semn destul de clar ca parul tau sufera, altfel ar fi in perioada cea mai de glorie.Nu ti-ar strica si un set de analize, nu cumva sa fie o problema de natura medicala serioasa.
Eu iti recomand masti cu ou sau apa de orez (se face clatind orezul si lasandu-l apoi in apa, la frigider) pentru proteina, ceaiuri de lavanda, rozmarin, musetel, ulei de masline.Foloseste un sampon adecvat si renunta la impletituri sau coafuri cu fixativ etc. Poti sa-ti cumperi o esarfa de matase in care sa-ti infasori parul in timpul somnului, gasesti super ieftine la magazine second hand.Ideea e ca trebuie sa intretii neaparat parul deja crescut, altfel e de asteptat sa nu se vada nicio diferenta in lungime daca tot se deterioreaza, il tai, creste iar, se deterioreaza si tot asa.

0 răspunsuri: