Îți vezi se treburile tale și îl ignori. Nu poți fi prietena cu toată lumea.
Buna.Din pacate, oriunde te invarti in societate vei da peste oameni care pur si simplu nu te plac, fie din diverse motive fie niciunul.In locul tau nu as lasa un singur individ sa imi strice experienta. Daca doar unul se comporta frumos si ceilalti se uitau urat sau se luau de tine, as fi inteles.Insa asa, nu prea. Alege pur si simplu sa-l ignori.In caz ca se iveste ceva, iti va cere ajutorul. Unii oamenii chiar prefera sa aiba o anumita independenta, nu sa fie serviti sau supravegheati.Nu e neaparat un lucru rau.
Eu inteleg ca asa simti, ti se pare ca se uita tare urat la tine, insa nu stim si partea lui de poveste.E foarte subiectiv. Poate el are impresia ca e poker face. Apoi, eu nu cred in deochi.Totul este psihologic.
Ar trebui sa-l intrebi asa direct: Ce probleme ai de te uiti asa? Ce nu-ti convine? Mai vrei sa lucrezi aici?
Mie nu mi-ar placea sa tolerez o persoana de genul...Ai putea sa-i spui tatalui tau si sa angajati pe altcineva. Sa fie scos repede.
Tu confunzi prietenia angajaților, ceilalți se poartă frumos cu tine că ei știu că ești fata patronului.
Nu cred că e ceva personal. Poate acel om așa e el, mai rece, mai ursuz. Am întâlnit și eu persoane de genul, chiar printre foștii colegi de clasa. Așa sunt ei. Vor să fie lăsați în pace să-și facă treaba, nu le place să fie îngrădiți.
Sfatul meu e să fii mai distanta cu el, să ii oferi ceva numai dacă îți cere sau să vorbești cu el numai când te întreabă. In rest, dacă își face bine treaba, lasa-l in plata lui.