Pentru mine, viaţa e un basm, o întâmplare fericită. M'am născut, am crescut, alături de oameni minunaţi din viaţa mea, alături de părinţi, familie şi prieteni.Crescând, am descoperit lucruri, locuri noi, prieteni noi, oameni noi.Am descoperit ura, fericirea şi iubirea.Am descoperit noi sentimente. Mi'am clădit o lume a mea, o lume în care e totul colorat. Îmi iau în fiecare zi o ceaşcă de zâmbete şi merg înainte cum ştiu eu, cu capul înainte.Am descoperit tristeţea, dar i'am descoperit şi leacul. Dacă nu treci greutăţile vieţii, nu te poţi maturiza.Viaţa merită trăită, fiindcă vezi tu, din greşeli înveţi, fiecare lovitură te face mai puternic, dacă ceva nu te omoară atunci te face mai puternic. Poţi plânge fără să iubeşti, dar nu poţi iubi fără să plângi.Trebuie să crezi în tine, trebuie să areţi că ai o personalitate, un caracter.Trebuie să fi tu însuţi, atât. Ţine minte trei cuvinte: viaţa merge înainte.
Fundiţă?
Viaţa e ca o piesă de teatru. Noi suntem actorii, publicul - oamenii care ne ajută etc. Aşa, spunea cineva că e ca hârtia igienică, iţi dai seama doar că e lungă şi folositoare. Există 1001 de comparaţii pe tema asta, prefer să nu insist.
Viata merita traita la maxim. Daca nu treci prin greutati nu esti un om matur. Bucura-te azi de viata deoarece maine poate nu vei mai avea optiunea asta. IUBESTE, IARTA si ZAMBESTE!
archenemy întreabă: