Nu e ok ceea ce mama ta a făcut, într-un cuvânt ţi-a violat intimitatea.
Este normal să fie curioasă dacă ai ajuns la vârsta la care îţi doreşti un prieten, însă ar fi trebuit să îţi vorbească, să te întrebe dacă ai, dacă ţi-ai dori, dacă-ţi place de cineva, etc.
Comunicarea între mamă şi fiică este cea mai bună soluţie pentru rezolvarea unor probleme, nu violarea intimităţii.
Revenind la problema ta, ar trebui să încerci să vorbeşti cu ea, să-i explici că eşti la vârsta la care ai nevoie de sfaturi în ceea ce priveşte relaţia ta cu un băiat, şi nu de reproşuri din partea ei.
Vorbeşte-i calm şi explică-i că i te-ai confesat celei mai bune prietene tocmai din cauză că-ţi era teamă să nu se supere dacă ar afla aşa ceva.
Sigur va înţelege.
Baftă!
Bună!
E foarte aiurea că mama ta s-a uitat prin mesaje. N-ar trebui să facă aşa ceva. Ai dreptul la intimitate şi ea n-ar trebui să uite asta. Acum nu ai ce-i face, va trebuii s-o laşi să treacă singură peste asta şi data viitoare dacă tot ai o aşa mamă, să ştergi mesajele după ce termini o convorbire.
Sa vorbesti deschis cu ea, sa-i spui ce simti, eu o consider pe mama mea cea mai buna prietea cu ea vorbesc tot chiar daca atunci cand eram mai mica mi se parea ca e din alta generatie si nu ma intelege, cu timpul am realizat ca ea imi e singura prietena buna care chiar imi vrea binele.
Deci, discuta cu ea, hai nu poate fi atat de rau.
Şi mama mea se uită prin mesajele mele, e mereu preocupată să vadă cu cine vorbesc, dar desigur, eu le mai şterg uneori. E intimitatea ta, spune-i asta. Oricât de mult ai iubi-o, trebuie să ai propria personalitate, de ce să ţi-o controleze ea? Dacă avea încredere în tine şi în ceea ce faci, şi ştia că nu vorbeşti urât sau altceva, nu ţi-ar fi luat telefonul să citească. Spune-i că o credeai altfel, că are încredere în tine... Sincer, de când i-am spus vorbele astea mamei, nu s-a mai uitat prin mesajele mele. Trebuie să ai şi tu propria viaţă la fel ca toate fetele.
Hii. Ingrid... Poti decat sa visezi ca intr-o buna zi el te v-a placea cu adevarat...Dar daca nu vrei sa mai astepti, cel mai bine spune-i tot ce simti
Da nu ma refeream la el. eu ziceam ce sa fac sa ma impac cu mama.
Andrei67y5 întreabă: