Pai cand vezi o persoana cu care ai vrea sa intri in vorba sau care te baga inseama, incearca sa lasi gandurile acelea care iti spun ba ca ceea ce vei spune este f penibil, ba ca persoana respectiva o sa se uite ciuat la tine etc. si fi tu, libera.
Ia-ti cateva minute, opreste-te din ceea ce faci si gandeste-te la tine, valorifica-ti partile bune si fa acelasi lucru si atunci cand cunosti pe cineva: uita-te la tine mai pozitiv decat o faci acum
bafta
Buna
si eu sunt la fel
cred ca cel mai bine ar fi sa fim mai comunicative cu celelalte persoane
nu uita ca prietenii adevarati sunt cei care ii pasa se tine si te ajuta la nevoie
numai bine
papa
Si eu eram foarte timida acum un an, dar acum multi oameni imi spun ca m-am schimbat mult si ca sunt mai indrazneata si foarte vorbareata.
nu e mare lucru, pur si simplu trebuie sa ai incredere in tine si sa te gandesti ca nu e nimic iesit din comun sa intri in vorba cu alti copii de varsta ta necunoscuti, toata lumea face asta!
Pai eu nu sunt timida si daca doresc sa vb cu o persoana o fac fara probleme totimpul daca vreau seva pai fac tot posibilul fara sa ma gindesc cu ceva dubi,, poate nu doreste, sau nu i-am placu.,, Deci te sfatuesc sa ai mai multa incredere iar daca acea persoana iti atrage atentia pai si tu relaxeazate si actioneaz!