WOw ce poveste trista!
adica pr ta cea mai buna sa se sarute cu pr tau?
LOL
adica e nesimtire pura
nu i-a pasat de tine in momentul respectiv! asta nu se numeste prietenie adevarata!
adica cand el a incercat sa o sarute ia lar fi putut inpinge si sa vine imd sati zica... dar nu cum a facut ea!
si el, bine de el te ast sa te insele ca 1 BAIAT, toti sunt la fel, dar nu cu pr ta cea mai buna!
eu totusi zic sai mai dai o sansa ei... dar sansa aia sa nu mai ai asa mukt incredere in ea, sa nu mai ii spui TOT ce faci, si o sa simta diferenta si sigur o sa te intrebe dc te comporti asa!
BAAAAAAAAAAAFTA! :*
Asta da problema complicata.Totusi pot sa iti spun situatia mea care era destul de complicat si seamana cu a ta si cum sa terminat.So.aveam o prrietena foarte buna de la 7 ani cred, ideea e ca ne intelegeam foarte bine.Ca de obicei trebuie sa intervina vreun baiat...amandoua il placeam.Baiatul? Habar n-am! Mai era si o a treia o tarfulita.Ca si in cazul tau simt ca mereu eu faceam mult mai multe pentru ea si pe ea o durea in fund de mine (chiar asa de fraiera am fost?)ma rog, am cedat si am lasat-o sa il ia.NU a avut curajul. Tarfulita l-a luat.Ideea e ca totul s-a schimbat, avusesem o cearta cu ea si i-am reprosat ca m-am "sacrificat" degeaba.De atunci nu suntem decat amice si simt ca daca atunci o interesa macar putin din ce mi se intampla acum decat se preface ca ii pasa. Sfatul meu.baieti mai sunt o gramada si daca asta minte asa de rau esti mai ok fara el. Iar de prietena stiu ca nu vrei sa renunti la ea, nici eu nu am vrut, dar mai bine nu lasi lucrurile sa degenereze asa de rau.Las-o in pace o perioada sa se gandeasca bine la treburile astea si daca nici atunci nu se schimba... Leave it like that, and move on. Sper ca te ajuta >>>
Atata vorbesti de ea, de parca el n-ar fi vinovat. El are cea mai mare vina si ce texte de cocalar are, pun pariu ca s-a folosit de tine si se foloseste si de ea. Cand un baiat iubeste cu adevarat nu face declaratii de astea siropoase, e mai timid/inchis. e clar ca vrea s-o abureasca. Intre fete, parerea mea e ca nu exista prietenie adevarata. Si eu am ajutat-o pe una si ea n-a stiut decat cum sa concureze cu mine, sa se dea la toti tipii cu care vorbeam eu si sa se faca de rht, inca si acum ma copiaza pe messenger la statusuri si alea, deci intre fete mereu vor exista probleme. Dar el ce nesimtit, ar fi trebuit sa aleaga. ori ea, ori tu. Asa-s baietii. In fete nu poti avea incredere, nici in baieti. E numa o jungla de prost gust. Numa in tine poti avea incredere! Sfatul meu, da-o drc pe prietena asta a ta, sau bate-ti joc de ea, cum a facut ea cu tine, fi puternica, nu fi dependenta de nimeni, uita de ea si de el, aspira la mai departe. Nu te indragosti niciodata prea tare de cineva, fi mereu independenta. Toti barbatii inseala, dar macar gaseste-ti si tu unul cu stil, nu un papagal care are texte de astea ieftine care-s clar la caterinca.Si nicidecum un nimic care se da la prietena ta. Acestia sunt barbatii de joasa speta. Fara jumatati de masura, daca mereu o sa cauti pretexte ca ai nevoie de cutare sau de cutare, lumea tot o sa se foloseasca de tine, n-o sa fii niciodata fericita, mereu o sa te minti singura si o sa suferi. Asta iti doresti? Sa fi mereu in umbra. O personalitate puternica conteaza enorm, chiar si fizic devii mai frumoasa in ochii altora. Un barbat adevarat stie cu ce femeie vrea sa ramana si daca iubeste, alege pana la urma. Ca toti mai au cate o aventura, asta e altceva, dar sa ai 7 mii de relatii in acelasi timp e mitocanie. Dupa cum vorbeste, nu cred ca e un tip extraordinar. Declaratiile de dragoste adevarate nu se arunca asa pe messenger... In mod sigur se va folosi si de prietena ta. Bafta!
Frate, ce naspa! Asta nu se poate numi prietena adevarat.Cat despre baiat, nu stie ce face.Toti sunt la fel.Ar trebui sa incerci sa ii explici prietenei tale situatia.Succes! Funda?
misauratcuviata întreabă: