Ea este mama ta si tu depinzi în acest moment al vieții de ea. Ea te întreține, mai pe scurt. Nu prea ai ce să faci. Ține relația ascunsă, dar ai grija să nu o afle și atunci când vei fii 100% pe picioarele tale nu va mai fii nevoie.
Când mă refer să fii 100% pe picioarele tale nu ma refer ca atunci cand faci 18 ani să mergi la iubitul tău si sa te întrețină el. Nu. Fă o facultate ca sa ai un job stabil. Si dupa faci ce vrei. Nu te certa cu mama ta din cauza acelui băiat. Scuze ca îți spun, dar unele persoane vin si pleaca, dar parintii vor rămâne acolo. Nu zic ca te vei despărții de prietenul tau, dar el poate nu va fi mereu alături de tine, dar mama ta da. Să nu o superi pe mama ta din cauza acelui băiat.
Ține relația ascunsa, fa o scoala ca sa ai un job calumea si cand te întretii 100% tu atunci o sa-i spui. Succes!
De aceeași parere am fost și eu. Este normal ca in momentul de fata sa depind de ea, de ei ca și părinți și nu neg asta. Și normal, și școala este prioritară! Mulțumesc frumos!?
Dacă mama ta nu e de acord, asta e.
Dacă chiar simți că îl iubești ai putea să ții ascunsă relația un timp până când mama ta va fi mai înțelegătoare.
Pai si cum i-ai permis mamei tale sa iti jigneasca iubitul?
Ar trebui sa fi putin cu capul pe picioare.
Mama ta nu are dreptul sa intervina in relatia ta de cuplu.
Părerea mea este ca trebuie sa faci exact ceea ce simți. Școala și relația nu au nicio legătură!
anonim_4396 întreabă:
Andrei67y5 întreabă: