Pai depinde cine iti e sarbatorita.
mie d ex aceste tipuri d discurs imi vin p mom si nu le scriu niciodata si nici nu ma gandesc la ceea ce voi zice deoarece oricum nu iese as cum planuiesti tu sa iasa.
daca iti e cea mai buna prietena sau e vreo ruda dea ta eu zic ca ar fi draguti sa iti spui parerea despre ea si evetual sa adaugi si cateva lucruri din trecut care sa aduca zambetul p buzele tuturor.aici ma refer la niste intamplari penibile prin care a trecut sau intamplari din copilarie...
Ah, imi amintesc. eram la un concurs de miss si imi facusem un discurs lung si plictisitor in care vorbeam despre mine.Stand in "culise" cu un prieten m-a cam luat valu', ne-am intins la vorba si am uitat totul. Nici macar n-am auzit cand m-au strigat sa intru. Am inventat totul pe moment si a fost foarte ok, am vorbit relaxat si chiar m-am autocriticat pe alocuri. Daca te-a invitat, inseamna ca iti e prietena.Deci,ati avut momente placute impreuna, nu? Le poti povesti, neuitand nici de momentele mai putin placute, in care ti-a fost alaturi si te-a ajutat. Nu va fi greu! Totul va veni de la sine.Multa bafta! Distractie placuta >
Zuzzy05 întreabă:
patrizia696 întreabă: