| RebecaManea a întrebat:

Bunaa.stiu ca o sa para o intrebare proasta dar azi esti ziua fostului meu si nu stiu daca sa i zic la multi ani sau nu.
Niciodata nu ne am inteles perfect,e un orgolios care vrea sa para fara suflet,si nu am mai vorbit de o luna,ultima conversatie fiind o cearta
Tin aa nentionez ca sunt si eu la randuk meu orgolioasa, nici el nu mi-a zis de ziua nea, de asta am zis sa intreb

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Un simplu „La multi ani " printr-un sms ar fi de ajuns.

| OldSoul a răspuns:

Poate ca sunt rau, dar...
Cand am citit intrebarea mi-a venit ceva in minte.
Cum ar fi sa-i spui ceva de genul "La multi ani scumpule, stiu ca nu ne-am inteles mereu perfect, si ca ne-am certat datorita orgoliilor noastre, dar acum cred ca ar fi timpul sa renuntam la orgolii, si sa incercam sa-i oferim o familie micutului pe care il vom aduce pe lume. Nu uita ca te iubim si ca te vrem alaturi de noi! La multi ani!"
Stiu ar fi o gluma sadica, dar... happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca as fi in locul tau i-as spune un sincer ''La multi ani'' deoarece nu ai nimic de pierdut.Si ce daca este fostul tau? Un gest dragut mereu ajunge la sufletul unui om.
Draga vezi ce faci cu romana ca te cam arde, sau e tastatura de vina? Oricum romana este grele.

| RebecaManea explică (pentru anonim_4396):

M au corectat astia de la TPUrolling on the floor))))
daca eram analfabeta nu scriam corect cu cratima, sunt doar niste litere

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-i spune.
Nu merită.
Am făcut aceeași greșeală și acum îmi pare rău.
Dar tu faci ce simți.

| bogdycounter a răspuns:

E frumos sa-i scrii "La multi ani" indiferent de situatie, tine de bun simt.Eu iti recomand sa-i trimiti un mesaj de ziua lui, chiar daca e fostul.