anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bunăă TPU! E posibil să vi se pară ciudat ce voi spune acum. dar asta e! big grin Se poate spune că am innebunit, că am o problemă. Am un fel de mâncărici, nu pot să mă liniștesc happy Îmi vine să strig, să cânt să dansez să fac lucruri maxime să dau totul afară. Sunt în culmea fericirii, la școală țip cât mă ține gura, până rămân fără glas. Am ceva probleme cu gâtul, dar eu tot țip laughing am așa un sentiment văd totul roz iubesc pe toată lumea mă simt in stare de orice. Acum vreo 2 săptămâni a fost cea mai urâtă perioadă din viața mea iar acum n.am astâmpăr big grin Habar n.am de la ce e starea asta. Dar e totuși bizar pentru mine să fiu așa binedispusă happy Am vorbit cu o prietenă și, în mijlocul agitașiei aceleia, i.am menționat și ei "problema" mea. Dar i.am spus că m.am îndrăgostit, și anume de viață. Așa am crezut pe moment. Mulțumesc dacă ași citit până aici! Nu vreau neapărat să elimin starea, ci doar să aflu ce se întâmplă ^^

Răspuns Câştigător
| SpitalulDeGlumeti a răspuns:

Asa sa fi de-acum ianainte, cand o sa ne intalnim pese 100 de ani sa te vad tot asa zambitoare si plena de viata kiss ce n-as da ca asemenea oameni ca tine sa poata insamanta aceasta stare si sa dea la fiecare cate un rod. Poate ca si din cauza ca ai trecut cu bine de acea perioada de acum 2 saptamani

2 răspunsuri:
| Sofer a răspuns:

Eu cred ca ai un mare chef de viata de iti vine sa tipi laughing sau poate e ceva neinregula, incearca sa te apti big grin

| DX190 a răspuns:

Eu cred ca nu ai motive sa fi "nefericita" si/sau stresata. Da' oricum e bine ca ai starea asta