| AnduStyle a întrebat:

Bunaa Tupu love struck. Am nevoie inca odta de ajutorul vostru. Deci in curand o sa fie ziua unei foarte bune prietene de-a mea si mi-ar placea sa imi sugerati cateva idei funny pentru cadoul ei. Sa nu fie gen " trusa de machiaz " sau alte chestii detsea " parfum" nu, ceva distractiv. Aaaa si nu in ultimul rand vreau sa ii fac o felicitatere si vreau sa fie cat mai orginala ce as
scrie in ea? Pt cea mai originala idee dau Fundita, promit! :X

Răspuns Câştigător
| SoareMicutz a răspuns:

Poi ai putea incerca ceva in functie de zodie.

De exemplu daca e taur sa ii iei niste vacutelaughing) mie mi se pare funnylaughing

Sper ca ti-am dat o idee buna:*:*

pwpiiii`! fundiiii?sadbig grin

1 răspuns:
| LovelyGirl_3607 a răspuns:

Pai eu iti zic cam ce imi dau mie prietenele mele si cam ce le dau eu, de ex: o cusculită de bani in formă de minge (voley, basket, fodbal...depinde ce sport o pasioneaza); (daca aveti voi intre voi, un simbol ce reprezinta prietenia voastra atunci) fai cadou un lantisor cu medalionul in forma acelui simbol;
ii poti face cadou o perinită pe care sa imprimată o poză cu tine si prietena ta, e destul sa mergi la un foto studio din orasul tau, le duci o fotografie cu voi doua si faci comando pentru aceasta perinita personalizată; sper ca te-am putut ajuta kiss