Cand ingerii pleaca, Give you're heart a break, Ai fost foar un inger rau mintind ca ma iubeai, Nu mai vreau iubire cu-mprumut, asa am tot avut, A day without you is like a year without rain, I don't believe you, Dragostea se face-n minim doi. Bafta!
Daca nu vrei sa mi zici nu ti-a zis nimeni sa vi sa imi zici ca sunt statusuri pe google ca asta stiam si eu
-Te astept cu nerabdare, mi-e dor de tine mi-e dor de amandoi, mi-e dor de zambetul tau mi-e dor de noi…
-Cel mai frumos lucru in viata este sa iubesti dar… cel mai trist este sa nu fii iubit…
-Te-am iubit candva dar tu ai stricat tot si acum nu mai vreau sa stiu nimic de tine …
-Tristetea m-a cuprins si vreau sa plang … nu mai pot … te iubesc si te vreau inapoi
-Privesc in urma cu ochii inlacrimati… toate clipele au trecut si au lasat un gol mare in inima mea…
-Cand avem in fata niste mari comori nu ne dam seama niciodata …
-Te astept cu nerabdare, mi-e dor de tine mi-e dor de amandoi, mi-e dor de zambetul tau mi-e dor de noi…
-Cel mai frumos lucru in viata este sa iubesti dar… cel mai trist este sa nu fii iubit…
-A cazut si ultima petala de trandafir … s-a uscat si s-a pierdut mandra in toiul unei nopti tarzii de toamna
-Mi-ai furat inima si ai luat-o cu tine … m-ai lasat undeva, de unde nu mai pot privi, de unde nu mai pot scapa!
-E atat de frig … lacrimile mi-au inghetat si nu mai pot sa zambesc … traiesc un vis demult apus si nu-mi mai revin la viata …
-Fiecare cuvant e o speranta in plus … fiecare clipa trecuta, imi spune ca moartea mea e aproape, iar eu inca visez!
Cauta pe google Overdose of dreams, e o pagina de facebook, are statusuri originale, nu sunt luate de pe net. Funda?
alyna_2132 întreabă:
alyna_2132 întreabă:
Anna_1924 întreabă: