| annadouapuncteics a întrebat:

Bunaa!:* vreau si eu statusuri triste! puppy dog eyes cele mai multe primesc fundita:X:X

5 răspunsuri:
| Elvina a răspuns:

Cand ingerii pleaca, Give you're heart a break, Ai fost foar un inger rau mintind ca ma iubeai, Nu mai vreau iubire cu-mprumut, asa am tot avut, A day without you is like a year without rain, I don't believe you, Dragostea se face-n minim doi. Bafta!

| andrei00007 a răspuns:

Paiii de ce nu cauti pe google? e plin de statusuri triste si nu numai...

| annadouapuncteics explică (pentru andrei00007):

Daca nu vrei sa mi zici nu ti-a zis nimeni sa vi sa imi zici ca sunt statusuri pe google ca asta stiam si eu laughing

| piticoth a răspuns:

-Te astept cu nerabdare, mi-e dor de tine mi-e dor de amandoi, mi-e dor de zambetul tau mi-e dor de noi…

-Cel mai frumos lucru in viata este sa iubesti dar… cel mai trist este sa nu fii iubit…

-Te-am iubit candva dar tu ai stricat tot si acum nu mai vreau sa stiu nimic de tine …

-Tristetea m-a cuprins si vreau sa plang … nu mai pot … te iubesc si te vreau inapoi

-Privesc in urma cu ochii inlacrimati… toate clipele au trecut si au lasat un gol mare in inima mea…

-Cand avem in fata niste mari comori nu ne dam seama niciodata …

-Te astept cu nerabdare, mi-e dor de tine mi-e dor de amandoi, mi-e dor de zambetul tau mi-e dor de noi…

-Cel mai frumos lucru in viata este sa iubesti dar… cel mai trist este sa nu fii iubit…

-A cazut si ultima petala de trandafir … s-a uscat si s-a pierdut mandra in toiul unei nopti tarzii de toamna

-Mi-ai furat inima si ai luat-o cu tine … m-ai lasat undeva, de unde nu mai pot privi, de unde nu mai pot scapa!

-E atat de frig … lacrimile mi-au inghetat si nu mai pot sa zambesc … traiesc un vis demult apus si nu-mi mai revin la viata …

-Fiecare cuvant e o speranta in plus … fiecare clipa trecuta, imi spune ca moartea mea e aproape, iar eu inca visez!

| teadorr a răspuns:

Cauta pe google Overdose of dreams, e o pagina de facebook, are statusuri originale, nu sunt luate de pe net. Funda? big grin