| Me29 a întrebat:

Bunaa :X: Deci eu ma duc intr-un loc unde ma intalnesc mereu cu un baiat. NUmai ca noi n-am vorbit nici o data. IMi place mult de tot de el. Totul a inceput din prima zi in care am fost acolo si am vazut intamplator ca se uita la mine. Si de atunci am inceput si eu sa ma uit. Si am dat ochi in ochi de foarte multe ori. MA intreb oare ma place? voi ce ziceti

2 răspunsuri:
| puisor98 a răspuns:

Si o simpla privire spune multe happy, daca te place sau nu, doar tu trebuie sa-ti dai seama de acest lucru pentru-ca tu stii felul in care te priveste, daca se uita la tine asa..calm,tandru cu o privire inocentabatting eyelashes si mai si zambeste cate un pic, clar te simpatizeaza, dar eu zic sa incerci si sa vb un pic cu el, o poveste frumi poate incepe si cu un simplu ''buna'' happy :*

| keybyeTeQuila a răspuns:

Daca nu-ti iei inima-n dinti nu faci nimic.Lasa timiditatea, acum ca stii ca el te place, ar trebui sa fii foarte sigura pe tine.Te inteleg daca esti timida, dar totusi incearca sa-ti iei inima-n dinti daca asta iti doresti sa faci.Gandeste-te ca avand in vedere ca el te place, n-ai absolut nimic de pierdut, decat de castigat. Daca nu ti-a iesit prima data, asta e.Se mai intampla.Nu te da batuta si fa-ti curaj! Chiar daca ar trebui sa faca el primul pas ca e baiat. Bafta. Fundita?