Buna:* Plictiseala Inamicul meu Nu am de gand sa iti fac acum un roman ca de ce nu citesti si nu stiu ce. [nu-s de moda veche] Citeste cine/cand si cat vrea. Eu cand sunt la ore rod pixuri sau fac misto de profesori cu colegele de banca. Tin profesorii de vorba ca sa treaca ora. Pe acasa cand ma plictisesc ma joc carti cu mama sau la calculator si ascult muzica. Cateodata[mai tot timpul] stau pe mess si cand nu vorbeste nimeni cu mine [] vorbesc eu cu ei Seara mai ies afara cu prietenii Nici eu nu prea citesc dar mi-au placut doar cartile de groaza. Uita-te la un film in caz de plictiseala si in caz de plictiseala maxima da drumu la muzica si odihneste-te. Take care!
Desenez (in creion nu in paint ), ma joc metin2, ma uit la videoclipuri, vorbesc pe mess cu prietenii despre chestii interesante...
Life is too short to be boring!;-)
Vorba tatalui: Numai prostii se plictisesc!
Nu imi place vorba lui Si eu uneori ma satur sa fac aceleasi lucruri...
Revenind la intrebarea ta: Pai iesi cu prietenii la un suc, mai invita vre'o fata sa doarma la tine mergi la shopping, deseneaza, fa karaoke, uita'te la un film, invata ceva ce nu stii si te intereseaza, etc.Eu zic ca ar trebui sa iti cauti si o carte, nu cred ca nu iti place sa citesti...adica...poti citi si reviste Sper ca te'am ajutat cu ceva
Citesc intrebari pe TPU, mai raspund, ascult muzica, ma duc pe afara[ai putea face acelasi lucru alaturi de prietenii tai], cotrobai dupa` ceva frumos prin magazine[nu conteaza ca nu ai bani, poate vezi ceva frumos ce ai putea primii de Craciun]:]
Si, desii ai zis ca nu`ti place sa citesti, pentru mine intotdeauna e placut sa citesc o revista
anonim_4396 întreabă:
Idkrjek întreabă: