| madam a întrebat:

Bunaaa am nevoie de ajutorr. miine ma duc la o nunta si o sa am 2 rochii una turcoaz iar alta cafeniu si nu stiu ce coafura si ce manichiura sa imi fac.Fundaaa. ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| Lina1993 a răspuns:

Buna!
Pentru rochia turcoaz,ar merge si o coafura putin mai "funky" pentru ca turcoazul este o culoare puternica si indrazneata. Acum nu stiu cum ai tu parul. dar ti-ar sta bine cu parul prins intr-o coada pe-o parte (eventual o impletitura gen "coada de sirena" /impletitura spic). Daca ai parul ondulat,pune-ti in evidenta buclele si mai da volum parului. Ca manichiura la rochia turcoaz, ai putea opta tot pentru o culoare la fel de traznita (oja galbena, roz pal sau nuanta aia de gri mat ar merge) in orice caz, s-ar potrivi mult mai bine nuantele mate decat cele lucioase.
Pentru rochia cafenie, care intra putin in genul 'classy', merge o manichiura frantuzeasca sau eventual un lac mai apropiat culorii pielii iar pentru coafura ai putea opta pentru un coc dragut.
Sper ca am reusit sa te ajut cat de cat. Sunt studenta la arte si am un simt estetic bine dezvoltat happy

1 răspuns:
| Deea_Andreea_1998_ILZr a răspuns:

Ti-as sugera o manichiura frantuzeasca si o coafura cu parul bucle...winking