| Mary7257 a întrebat:

Bunaaa! Am o mare problemă.
Eu urmează să merg într-o excursie și prietena mea vrea să stea cu altcineva în cameră, dar nu înțeleg de ce nu vrea să stea cu mine. Vreau să o fac să se răzgândească și să stea cu mine în cameră, dar nu știu cum. Vă rog din suflet ajutați-mă cât mai repede posibil fiindcă sunt tristă și disperată!

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu o poti forta. Poate ca tu sforai si o deranjeaza.

| Violleta2022 a răspuns:

Fiindca nu-i mai place de tine si nu stie cum sa-ti spuan asta, dar ti-a aratat prin alegerea altei fetite, cu care se intelege mai bine.

Din pacate, nu ai cum safaci pe nimeni sa te placa sau sa se razgandeasca, ca nu-i papusa sa o fortezi sa faca ce doresti tu.

Stiu ca esti foarte micuta de varsta si esti inca incapabila mental sa intelegi aceste lucruri, dar trebuie sa aflii acum, ca oamenii aleg si decid pentru ei, fara sa poata fii fortati sa faca ce vrem noi, ca asa vrem noi.

| dullcat a răspuns:

Buna.Sa stii ca e normal sa nu stati mereu lipite la scoala sau in diverse activitati extrascolare, ci sa mai socializati si cu altii.Asta nu inseamna ca te-a tradat.Din ce scrii aici pare ca nici macar nu ai vorbit cu ea, nu ai intrebat-o de ce doreste sa procedeze asa. Poate dupa ce vorbiti te mai linistesti.

Am fost si eu implicata in astfel de drame.S-a suparat prietena cea mai buna, fiind inclusiv colega de banca, deoarece in ziua excursiei ea a ajuns la autocar un pic mai tarziu si eu m-am asezat intre timp cu o alta colega.Da, pare tragic cand ai 13 ani, insa daca sunteti prietene cu adevarat, mai incolo doar veti rade pe seama acestui eveniment (noi asa am facut).laughing

| Miruna333 a răspuns:

Nu poti forta pe cineva sa faca ceva. A ales pe altcineva. Nu schimba cu nimic faptul ca esti trista si disperata. Accepta ideea, nu ai ce face.

| Altinbek a răspuns:

Nu o poți forța să stea lângă tine, dacă ea nu vrea asta.

| QWO a răspuns:

Poate ea are un prieten și vrea să stea cu el, eu zic că e alegerea ei ce face. Nu ai cum sa i schimbi decizia.