| Nutemaiholbadarling a întrebat:

Bunaaa! Am o mica problema...deci. imi e foarte frica cand dau teste(la orice materie)incep sa tramur, transpir si uit totul` nici cum ma cheama abia de mai stiu. ce sa fac? ajutorrcryingfunda

7 răspunsuri:
| Silviu0101 a răspuns:

Hmm,draga adreea tie nu tie frica de test ci de faptul sa nu iei nota mica de fapt, stiu cum e, cand te simti asa gandeste-te la ceva frumos, la prietenul tau sau familimie sau ce-ti place tie, iar ca sa fi sigura ca trezi, iti zic o smecherie veche, ia-ti o foaie de hartie si da un test acasa cu foaia in fata si asa ai sa te obisnuiesti, pentru ca daca nu ai presiuni asupra ta ai sa te descurci si asa ai sa inveti si pentru testehappy sper ca te-am ajutat, fundiza?happy :X

| Nevermindd a răspuns:

Tracul sau anxietatea de performanta (adica ceea ce ti se intampla tie) este o problema de natura psihologica si, prin urmare, are nevoie de interventia unui psiholog/psihoterapeut pentru a fi rezolvata ( Psihoterapia este o metoda foarte eficienta nu doar pentru aflarea cauzelor unor probleme care ne supara, ci si pentru gasirea unor solutii eficiente, astfel incat o recomand calduros.). Bineinteles ca iti pot spune aici ca trebuie sa te relaxezi, sa iti concentrezi atentia, sa gandesti pozitiv etc. dar presupun ca aceste lucruri le stiai si tu. Intrebarea este CUM sa faci aceste lucruri? Din pacate acest "mister" nu poate fi elucidat decat in cabinet, fata in fata cu un psiholog.

| LeoMessi38 a răspuns:

Cati ani ai? si ce clasa esti?

Ai emotii si mie mi se mai intampla sa uit...dar imi aduc aminte, la mine eu ma tem ca nu mai am timp si ma grabesc si uit tot adica cum ar pune cineva presiune pe mine

| CatalinCataCatalin a răspuns:

Nu te uita la nimeni si nimic mai ales la profesor elibereazati mintea si imagineazaqti cartea si cum era scris in ea plz funda

| klaudia_4431 a răspuns:

Calmeazate,se numesc emotii si ar trebui sa scapi repede de ele ca sa-ar putea sa pierzi in viata din cauza lor,gandeste-te ca de ce tie frica de aia nu scapi,cand trebuie sa dai un test ceva examen,prezinta-te ca si cum ar fi un fleac pentru tine, crede-ma totul este pe cale psihica, controleazate pe tine insuti si vei opserva ca totul devine mult mai usor in cea ce faci.

| Paula19 a răspuns:

Pai cel mai bine sa te duci la un doctor`.si vezi ce ai.plz funda?big grinbig grinbig grinbig grin:big grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grin

| EuSeByU_3357 a răspuns:

Sa nu-ti pese de nimic din jur si sa ai incredere in tine. totul va fi inregula