Nasoala situatia.Eu consider ca la 20 de ani e o alegere proasta sa te casatoresti(dupa mine). Insa daca voi vreti sa faceti pasul asta vorbiti amandoi cu tatal tau si poate il faceti sa inteleaga.Ideea e ca nu stiu cat de ok e ca prietenul tau sa iti ceara ca la nici 20 de ani sa te muti cu el, insa incearca sa il "mituiesti "pe tatal tau si ai grija ca tatal tau sa nu te puna sa alegi, iar daca el e impotriva relatiei iti dai seama ca nu o face cu rea intentie si ca iti vrea doar binele tau.
Tati nu vrea sub nici o forma sa am un prieten, dar eu cum nu m-am luat dupa el am ales k nu pot sta singura pana la 30 de ani fara nici un prieten. el este primul meu prieten si nu cred ca m-as mai despartii de el :-s oricum nu vrem sa ne casatorim acum peste cativa ani.ma simt ciudat acasa, parca as fi a nimanui mami tipa toata ziua la mine orice fac pentru ea nu e bine, iar tati nu vorbeste cu mine nici in seama nu ma baga ... De cat timp sunt impreuna cu el mereu am incercat sa ii zic lui tati dar nimic, el stie ca noi doi suntem impreuna si stie ce fel de baiat e dar tine tot conceptia lui abia dupa facultate sa am un prieten. acum sunt intr-o stare foarte proasta nu stiu ce sa mai fac . multumesc de sfat
Probabil vrea sa ai prieten dupa facultate ca sa ai si tu studiile terminate, o slujba, in orice caz ei iti vor binele
Eu imi castig banii singura de pe la 15-16 ani, nu mi-au mai dat parintii bani de nu mai tin minte. Permisul l-am luat cu banii mei, masina la fel .Cu banii nu depind de ei absolut deloc. Nu stiu ce sa mai fac!