Hei sunt grozave povestile si nu as vrea sa credeti ca sunt geloasa dar putem vorbi si despre altceva?[in caz ca vrei sa fii politicoasa]
woww bine vam inteles aveti prieteni perfecti. exista atatea subiecte pe lume inca nu ati aflat de ele[daca vrei sa fi tupeista]
sau daca chiar sunteti prietene adevarate poti incerca asta:
fetelor mai exist si eu pe aici.nu v-ati saturat de acelasi subiect? haideti sa vorbim de ceva care ma intereeaza si pe mine nu numai pe voi
iar daca nu vor intelege inseamna ca nu sunteti prietene cu adevarat
Le zici : Nu mai terminati si voi ca incepeti sa ma plictisiti. Putem vorbi despre alt ceva? Daca nu eu am plecat si ramaneti so vorbiti pana va plictisiti. Sau pur si simplu ne la mai bagi in seama ele vorbesc ele aud.
Nu le spui nimic
Doar pastrezi distanta.Nu te mai intalnesti mereu cu ele...nu vb asa mult la tel sau pe mess si cu timpul va veti distanta.
Pai fi sincera cu ele. spune le cu nu te intereseaza si ai vrea sa nu mai vorbeasca intruna despre ce anume t deranj p tine.t pup bafta!
Nu se poate! Si eu sunt in situatia asta... Eu m-am certat cu fata aceea si nu mai vorbesc cu ea. Ea stie de ce m-am certat cu ea, dar mi-e muult mai bine asa. Mereu imi spunea despre iubitii ei (blah blah ) si tot asa. Bafta!
Astea le-ar putea rani, si ai putea sa le pierzi (depinde de personalitatea lor), incearca sa le povestesti tu, in loc sa trancane ca moarele stricate