Bunaaa :*:*, deci nici nu stiu cu ce sa incep mai intai si intai deci am fos impreuna cu un baiat 1 an acum de vreo cateva saptamani mai vb asa prin sms,pe mess,am chiar si parola lui dl id si el de asemenea p a mea,mai intru asa din cand in cand si ma uit la conversatii adica si el face la fel ,vad ca incearca sa mai cunoasca si alte fete si eu mai fac la fel, dar doar asa pe mess, ptca stiu ca v-a vedea asta chair daca nu mai suntem impreuna inca suntem gelosi, dar nici impreuna nu mai putem fi ptk imediat ne certam in maxim 5 min gata (ceartaa) de asta ne-am si despartit, in ultimul timp s-a schimbat ft mult, face numai prostii e ft indiferent cu mine acum vreo 3 zile in urma, tot asa de abia vb cu mine,mereu astepta sa-l bag doar eu in seama,si vb asa,, de parca l-as plictisi si la un moment dat i-am spus ca m-am saturat de figurile astea ale lui, k nu mai suport sa vb asa cu mine, si k vreau sa o terminam de tot si i-am mai spus ca nu devine mai interesant cand face faze din astea ci mai degraba e super enervant si el cica "bine, pa" nu am mai vb cu el de vreo 3 zile..insa mi-e cam dor si acum vreau sa-i arat ca nu ma mai intereseaza persoana lui,si ca nu sufar dupa el, vreau sa-i arat ce a pierdut vara asta o sa ma duc la bunici mei adica unde e si el (are o slabiciune pentru mine cand ma vede in fustita scurta ) si vreau sa-i arat ce-a pierdut, vreau sa ma port cu el asa..nush cum sa zic ca si cum e doar unul dinte amicii mei,sa fiu draguta cu el sa zambesc mereu etc, de obicei baietilor le place mai mult ceea ce nu pot avea >:, si acum nu stiu daca sa-i mai dau vreun sms, adica vreau sa incep de acum sa fiu asa draguta si sa-i arat ca nu ma mai intereseaza ci doar il vad ca pe un simplu amik ...va rog am nevoie de sfaturi..si ma gandesc ca daca o sa fac acum primul pas, adica iar sa-l bag eu in seama chiar daca tot eu am fost aceea care a pus punc! dar chair nu mai suportam! ce sa fac?
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.22.240.204) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro